Οι πιο hot celebrities επιλέγουν το denim παντελόνι για τις βραδινές τους εξόδους

Βασικό ή statement; Όποιο στιλ κι αν ακολουθεί το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι, το ερώτημα παραμένει ίδιο: μπορεί να φορεθεί το βράδυ; Η αλήθεια είναι πως για χρόνια τα κλασικά jeans επιλέγονταν για καθημερινές περιστάσεις. Ωστόσο σήμερα, όσο συνηθισμένα κι αν είναι, όποιο στιλ και cut κι αν ακολουθούν, φοριούνται με κάθε τρόπο και θεωρούνται ότι πιο cool στις βραδινές εμφανίσεις. Οι celebrities μάλιστα, τα αποθεώνουν με συνδυασμούς που αναδεικνύουν τον ανεπιτήδευτο χαρακτήρα του. Έτσι, τα τζιν παντελόνια γίνονται ρούχο αγαπημένο ναι, ακόμα και για τα πιο glamorous nightouts!

Cashmere Blonde: Η πιο hot ξανθιά -λαμπερή- απόχρωση μαλλιών της σεζόν

Kendall Jenner

Με λευκό cropped φανελάκι και oversized μπότες με άφθονο glitter συνδύασε το διάσημο μοντέλο το αγαπημένο της τζιν, κάνοντάς μας να θαυμάσουμε το στιλιστικό της ταλέντο και την cool αισθητική της. Μία εμφάνιση με έμπνευση από τα 90s, ένα look έτοιμο για πάρτι!

Dua Lipa

Η ποπ σταρ φόρεσε denim από την κορυφή ως τα νύχια, αποδεικνύοντας πως κανένα ύφασμα δεν θεωρείται πλέον καθαρά βραδινό ή καθημερινό. Ειδικά αν ακολουθεί την τελευταία τάση της μόδας που ακούει στο όνομα joots!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Rihanna

Η δημοφιλής σταρ δεν αποχωρίστηκε τα αγαπημένα της τζιν ούτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, τα φόρεσε σε κάθε χρώμα και γραμμή, αναδεικνύοντας με τον πιο stylish τρόπο την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η έγκυος Rihanna μας λείπει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Bella Hadid

Style icon και τολμηρή στις στιλιστικές της επιλογές, η Bella φόρεσε το πιο φαρδύ τζιν παντελόνι με off the shoulder top και ψηλοτάκουνες γόβες. Μυστικό της total hot εμφάνισης, η στενή μέση του παντελονιού που αναδείκνυε στο έπακρο την σιλουέτα του μοντέλου.

Hailey Bieber

Η 26χρονη πλέον Hailey γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο cool outfit των τελευταίων ημερών. Το μοντέλο συνδύασε το wide leg παντελόνι με ένα lingerie γεμάτο παγιέτες και δαντέλα, ψηλοτάκουνες γόβες και την πιο lux γούνα, δημιουργώντας ένα iconic βραδινό outfit με τζιν παντελόνι.

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ