Οι Guns N’ Roses έρχονται στην Ελλάδα – Θα κλείσουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο

Οι Guns N’ Roses έρχονται στην Ελλάδα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα. Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία του για το 2023, με τελικό ευρωπαϊκό σταθμό την Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο στις 22 Ιουλίου.

Το συγκρότημα θα βρεθεί στην Ελλάδα 17 χρόνια μετά την εμφάνιση του Axl Rose το 2006 και 30 χρόνια από την παρθενική επίσκεψή τους το 1993. Οι Axl Rose (φωνή, πλήκτρα), Duff McKagan (μπάσο), Slash (κιθάρα), Dizzy Reed (πλήκτρα), Richard Fortus (κιθάρα), Frank Ferrer (ντραμς) και Melissa Reese (πλήκτρα) αναμένεται να χαρίσουν μοναδικές στιγμές στο ελληνικό κοινό.

Η προπώληση για τη συναυλία θα ξεκινήσει ελεύθερα για το κοινό την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 π.μ., ενώ για το Nightrain, το fan club των Guns N’ Roses, δύο μέρες πριν.

αοκαοακα

Οι Guns N’ Roses θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις 5 Ιουνίου στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ στο Park Hayarkon και θα συνεχίσει σε όλη την Ευρώπη μέχρι τις 22 Ιουλίου, ολοκληρώνοντας την ευρωπαϊκή της περιοδεία στην Αθήνα. Το συγκρότημα θα συνεχίσει προς τη Βόρεια Αμερική, με αφετηρία το Medavie Blue Cross Stadium του Moncton, NB το Σάββατο 5 Αυγούστου και θα επισκεφτεί ιστορικούς συναυλιακούς χώρους, όπως το Fenway Park – Boston, MA στις 21 Αυγούστου και το Wrigley Field – Chicago, IL στις 24 Αυγούστου. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στο BC Place – Vancouver, BC στις 14 Οκτωβρίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ