Η νέα τακτική στο φλερτ που ξεγελά τους άνδρες: «Σκοτεινή γυναικεία ενέργεια»

Οι γυναίκες μοιράζονται την… τρελή μέθοδο που ορκίζονται ότι κάνει τους άνδρες να τους χάνουν τα λογικά τους– αλλά προσέξτε, δεν είναι για τους μη θαρραλέους.

Υπάρχει μια νέα «σκοτεινή» τάση γνωριμιών που κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτή τη στιγμή και πολλές γυναίκες ισχυρίζονται ότι κάνει τους άνδρες να τις κυνηγούν σαν τρελοί. Το νέο trend στο TikTok είναι η λεγόμενη «σκοτεινή γυναικεία ενέργεια».

Αυτή η νέα τάση εστιάζει στη σκοτεινή πλευρά της ψυχολογίας, βουτώντας βαθιά σε ό,τι κάνει τους άνδρες σαστισμένους και στη συνέχεια μεταφέροντας αυτές τις πληροφορίες σε συμβουλές γνωριμιών.

Βασικά σας διδάσκει πώς να μπείτε μέσα στο μυαλό κάποιου χρησιμοποιώντας μαθήματα ψυχολογίας. Για παράδειγμα, πώς να κάνετε ξαφνικά τον τύπο που σας φάνταζε αδύνατο να σας προσέξει, να αποκτήσει εμμονή μαζί σας μέσω ύπουλων τακτικών – και το TikTok είναι γεμάτο με συμβουλές για το πώς να το κάνετε.

@jordanadoesthings ❤️‍🔥🔥💫 #feminineenergy #feminine #divinefeminineenergy #divinefemininerising #divinefemininehealing #divinefeminine #selflove #selflovejourney #lawofpolarity #manifestyourdreams #darkfeminineenergy #darkfeminine ♬ original sound – Jordana 💫🤍🪄

Αυτά τα σκοτεινά γυναικεία βίντεο έχουν τίτλους όπως: «Πώς να καταστρέψεις τον εγωισμό του», «ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις έναν άνδρα», «να τον κάνεις να σε κακομάθει» και «πώς να χειραγωγείς τους άνδρες».

Και οι συμβουλές περιλαμβάνουν πράγματα όπως:

  • Αν θέλετε να καταστρέψετε τον εγωισμό του, πείτε κάτι σαν «Έπρεπε να βουτήξω βαθιά στο Instagram σου για να δείξω στους φίλους μου μια χαριτωμένη φωτογραφία σας» ή πείτε του ότι τον βλέπετε ως αδελφό. Προφανώς, η ψυχολογία λέει ότι θα αποσπαστεί που δεν τον βρίσκεις ελκυστικό σεξουαλικά.
  • Αν θέλετε να κάνετε έναν άνδρα να έχει εμμονή μαζί σας, μην είστε ποτέ πολύ διαθέσιμες γιατί οι άνδρες φυσικά θέλουν κάτι που δεν είναι εύκολο να το αποκτήσουν, άρα ψεύτικα σχέδια. Α, και να είστε ασυνεπείς, προφανώς οι τύποι αγαπούν το κυνηγητό, οπότε αν συμπεριφέρεστε ζεστά (σούπερ πρόθυμες) και μετά ψυχρά (αδιάφορες) θα κυνηγούν διαρκώς την εκδοχή σας που είναι πολύ ένθερμη και δεν θα βαρεθούν. (Ακούγεται λίγο κουραστικό, σωστά.)
@darkfemininecollective Characters that embody dark feminine energy in movies and film 🖤 #divinefeminine #feminineenergy #darkfeminine #darkfemininequotes #shadowwork #darkfeminineenergy #wildwoman #goddessenergy #villianera #femmefatale #femininerage ♬ yes – 🙂

Μια άλλη γυναίκα TikTokker έχει ένα σύνθημα «πληγώνω στη σιωπή, θεραπεύω στη σιωπή».  Εάν δεν δείξετε κανένα συναίσθημα, θέτει ένα όριο ότι τα παιχνίδια τους σε εσάς δεν λειτουργούν.

Tα παιχνίδια όχι μόνο απαιτούν πολλή προσπάθεια, αλλά επίσης δεν μπορούν να παιχτούν για μια ολόκληρη σχέση. Νομίζω ότι το πραγματικό ερώτημα εδώ είναι: Εάν ένας άνδρας σας συμπεριφέρεται ως σκουπίδι, γιατί θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις σκοτεινές τακτικές γνωριμιών για να τον κερδίσετε; Είναι σαν να προσπαθείς να ανακτήσεις κάτι που ανήκει μόνο στον κάδο. Ξεκάθαρο χάσιμο χρόνου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ