Hailey Bieber: Τα κίτρινα νύχια της είναι η κορυφαία πρόταση για την άνοιξη 2023

Η απήχηση της Hailey Bieber στον κόσμο της ομορφιάς είναι αδιαμφισβήτητη καθώς σχεδόν πάντα οι προτάσεις της αποτελούν σημαντική πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες. Είτε πρόκειται για ένα λαμπερό μακιγιάζ είτε για ένα κούρεμα, οι θαυμάστριές της την ακολουθούν και την αντιγράφουν.

Ωστόσο η Hailey Bieber διακρίνεται και για τις επιλογές της στα νύχια. Μετά από τα πιο δημοφιλή στυλ νυχιών του 2022, που πρότεινε η Hailey Bieber – τα glazed donuts – έδωσε την κορυφαία πρόταση για την άνοιξη 2023.

Συγκεκριμένα, δοκίμασε ένα χρώμα νυχιών που δεν έχει φορέσει εδώ και πολλά χρόνια: το έντονο κίτρινο. Το τολμηρό και ανοιξιάτικο μανικιούρ του διάσημου μοντέλου είναι θέμα χρόνου να γίνει viral.


Πριν λίγες μέρες, οι πιο στενοί φίλοι της Hailey και του Justin Bieber γιόρτασαν τα 29α γενέθλια του τραγουδιστή στο σπίτι τους. Το πάρτι με θέμα psychedelic ήταν ένα φανταχτερό event γεμάτο από διασημότητες και διακοσμητικά, όπως μπαλόνια με έντονα χρώματα, ουράνια τόξα και μεγάλα γλυπτά από μανιτάρια. Και φυσικά, τα κίτρινα νύχια της Hailey!

Οι θαυμάστριές και οι θαυμαστές της Hailey Bieber, πήραν την πρώτη γεύση από τα ανοιξιάτικα νύχια της μέσα από μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι που μοιράστηκε στο Instagram. Σε αρκετές φωτογραφίες στη δημοσίευση, η Hailey Bieber επιδείκνυε τα κίτρινα neon νύχια της φορώντας ένα μεγάλο δερμάτινο μπουφάν και φαρδύ τζιν.

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι ήδη trend για αυτή την άνοιξη και με το τελευταίο μανικιούρ της Hailey Bieber, είναι ξεκάθαρο ότι είναι μόνο η αρχή για αυτές τις χρωματικές παλέτες. Αν λοιπόν ψάχνετε για λίγη έμπνευση και μια νέα ανοιξιάτικη απόχρωση, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τα κίτρινα νύχια της Hailey Bieber, εμπνευσμένα από το λεμόνι.

Είναι γνωστό ότι η διάσημη Influencer “παίζει” με την χρωματική παλέτα στα νύχια της. Έτσι και το τελευταίο μανικιούρ ήρθε σκόπιμα καθώς βρισκόμαστε στο κατώφλι του πιο ζεστού καιρού.

Την ίδια ώρα, ανέβασε φωτογραφίες της και βίντεο απολαμβάνοντας τις διακοπές της σε μία εξωτική παραλία, αναδεικνύοντας και πάλι τα έντονα κίτρινα νύχια της.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ