Γυναίκα εντόπισε τον σύζυγό της σε φωτογραφία που είχε τραβήξει χρόνια πριν γνωριστούν

Μια δημιουργός περιεχομένου έγινε viral στο Instagram αφού έκανε γνωστό στους ακολούθους της στην πλατφόρμα, πως εντόπισε τον σύζυγό της σε μία selfie φωτογραφία που είχε βγάλει, χρόνια πριν συναντηθούν.

Η Jenn Chia έμεινε έκπληκτη όταν ανακάλυψε τον σύζυγό της σε μία φωτογραφία που είχε τραβήξει τον Οκτώβριο του 2012, περίπου 11 χρόνια δηλαδή πριν το ζευγάρι παντρευτεί και δύο χρόνια πριν γνωριστούν.

«Ακόμα τρέμω κοιτάζοντάς την», εξήγησε η 32χρονη, στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media και στο οποίο παρουσιάζει την φωτογραφία από το 2012.

Στην φωτογραφία η Chia κρατάει ένα ποτήρι, ενώ στο βάθος απεικονίζεται ο 33χρονος σύζυγός της, Jon Liddell, που είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ο Jon φαίνεται να περιμένει στην ουρά στα ταμεία.

«Ήμασταν στο ίδιο μέρος αλλά ο ένας δεν γνώριζε την ύπαρξη του άλλου», ανέφερε η Chia. Η έκπληκτη από αυτό που ανακάλυψε γυναίκα, σημείωσε ότι με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν επίσημα τον Δεκέμβριο του 2014 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2023.

«Γνωριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή», έγραψε η δημιουργός περιεχομένου στην ανάρτηση, η οποία έχει συγκεντρώσει από την Κυριακή πάνω από 400.000 likes. Μάλιστα η Jenn Chia τόνισε ότι αν είχαν γνωριστεί πριν, η σχέση τους δεν θα είχε διάρκεια εξαιτίας του χαρακτήρα που είχε η ίδια τότε.

«Το σωστό άτομο θα σε βρει πάντα την κατάλληλη στιγμή», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ