Γυναίκα διχάζει το διαδίκτυο – Ο κουνιάδος της δεν την κάλεσε στο baby shower και τώρα τον εκδικείται

Πολλές φορές τα baby showers είναι… δραματικά. Υπάρχουν οι εγωκεντρικοί συγγενείς που θέλουν όλη η προσοχή να είναι στραμμένη επάνω τους, τα χαριτωμένα και μερικές φορές αμφιλεγόμενα θέματα των πάρτι, οι λίστες δώρων που διχάζουν και οι μέλλουσες μαμάδες που συχνά θα ήθελαν να δραπετεύσουν από όλα αυτά.

Πρόσφατα, μία ανάρτηση στο Reddit με αφορμή ένα baby shower δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου και τα σχόλια «πήραν φωτιά».

Συγκεκριμένα μία γυναίκα έγραψε στο Reddit πως όταν έμαθε πως ο κουνιάδος της θα αποκτούσε παιδί, ενθουσιάστηκε αλλά δυστυχώς αυτός ο ενθουσιασμός μετατράπηκε σύντομα σε απογοήτευση.

Βλέπετε, αυτή η γυναίκα είχε πολλά καθαρά βρεφικά ρούχα από την εποχή που η κόρη της ήταν μωρό και τα οποία δεν χρειαζόταν πλέον. Έτσι, όταν έμαθε το ευχάριστο γεγονός πρότεινε στον κουνιάδο της να του δώσει όλα τα χαριτωμένα βρεφικά ρουχαλάκια αλλά και τα βρεφικά αντικείμενα που είχε αποθηκεύσει με την προσφορά της να ενθουσιάζει τον μέλλοντα μπαμπά.

Όταν όμως ήρθε η ώρα για το πολυπόθητο baby shower η γυναίκα βρέθηκε μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη καθώς τελικά δεν ήταν καλεσμένη. Η γυναίκα ανέφερε, μεταξύ άλλων στην ανάρτηση πως δεν την πείραξε τόσο που δεν την κάλεσαν αλλά την ενόχλησε ο τρόπος που έμαθε ότι ήταν ανεπιθύμητη.

«Μάλλον δεν θα έμενα στο πάρτι ούτως ή άλλως γιατί δυσκολεύομαι να βρίσκομαι σε μέρη με πολύ κόσμο αλλά θα τους έπαιρνα ένα ωραίο δώρο και θα τους πήγαινα και τα ρούχα», έγραψε η γυναίκα και συμπλήρωσε πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν έκαναν μαζί μου μία ώριμη συζήτηση αλλά αντίθετα έμαθα ότι δεν ήμουν καλεσμένη μέσω μηνύματος που έστειλαν στον σύζυγό μου».

«Έστειλαν στον σύζυγό μου με μήνυμα τον σύνδεσμο της πρόσκλησης και διευκρίνισαν να μην με φέρει μαζί του, γιατί απλά δεν με θέλουν εκεί», εξήγησε η γυναίκα. Σύμφωνα με την ίδια, στο ίδιο μήνυμα το ζευγάρι εξέφρασε και την αντιπάθειά του για εκείνη παρόλο που μέχρι τότε δεν είχαν δείξει ότι δεν την συμπαθούν.

Η χρήστης του Reddit που έκανε την ανάρτηση ανέφερε πως πλέον δεν θέλει να χαρίσει στο ζευγάρι τα ρούχα γιατί έχει πληγωθεί. Πέραν τούτου, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της είναι αναστατωμένοι και κανείς από τους δύο δεν θα πάει στο πάρτι.

«Αισθάνομαι σαν να με είχαν “στριμώξει” για να τους δώσω αυτά τα πράγματα, ενώ δεν είχαν πρόθεση να με καλέσουν και ενώ δεν με συμπαθούσαν όλο αυτό τον καιρό», έγραψε η κοπέλα και αναρωτιέται αν φταίει που προτιμά να δωρίσει τα μωρουδιακά ρούχα από το να τα δώσει στον κουνιάδο της.

Κάποιοι χρήστες του Reddit που σχολίασαν την ανάρτηση κατέκριναν τον τρόπο με τον οποίο έμαθε ότι δεν είναι καλεσμένη στο baby shower αλλά έγραψαν ότι εκείνη πρέπει να σταθεί στο ύψος της.

Άλλοι πάλι σχολίασαν πως δεν θα έδιναν τίποτα στο ζευγάρι και την προέτρεψαν να δωρίσει τα βρεφικά ρούχα σε κάποιο σύλλογο ή να τα δώσει σε άλλους που τα έχουν ανάγκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ