Ρόδος: «Το κεφάλι ήταν μόνο το κρανίο, δεν υπήρχε δέρμα» – Τι λέει ο ψαράς που εντόπισε το πτώμα άνδρα μέσα στη θάλασσα

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε ένας ψαράς στη Ρόδο και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή των Πεύκων, καθώς εντόπισε ένα ακέφαλο πτώμα. Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού για την περισυλλογή της σορού, η οποία βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Το πτώμα ανήκει σε άνδρα αγνώστων στοιχείων καθώς δεν αγνοούνταν κάποιος. Αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου και την ταυτοποίηση του πτώματος.

Ο ψαράς που τον εντόπισε μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα», στο Mega.  «Το πρωί πήγαμε με έναν φίλο μου για ψάρεμα. Ενώ ψαρεύαμε εδώ στην περιοχή στους Πεύκους είδαμε ένα πράγμα άσπρο να επιπλέει πάνω στη θάλασσα. Πήγαμε κοντά, είδαμε το πτώμα, σε άθλια κατάσταση και το κεφάλι ήταν μόνο κρανίο. Δεν υπήρχε δέρμα, τίποτα στο κεφάλι. Άνδρας ήταν, άνδρας. Ήταν μεγάλος σε ηλικία. Αυτό το πτώμα είναι στη θάλασσα μέσα κανένα μήνα σίγουρα».

Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια που πιθανότατα έλαβε χώρα στα παράλια της Τουρκίας ή σε κάποιο σκάφος. Δεν αποκλείουν η σορός να παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και να κατέληξε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου όπου και εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανόν η υπόθεση να σχετίζεται με κάποιο κύκλωμα λαθροδιακινητών, ωστόσο ακόμα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ