Θρίλερ στην Ρόδο με το ακέφαλο πτώμα – Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκε επαγγελματίας ψαράς στην περιοχή των Πεύκων ανοιχτά της Ρόδου, όταν εντόπισε στην επιφάνεια της θάλασσας να επιπλέει η σορός ενός άνδρα σε προχωρημένη  σήψη. Το πτώμα ήταν ακέφαλο, με τον ψαρά να ειδοποιεί έντρομος τις αρχές.

Αμέσως στο σημείο μετέβη σκάφος του λιμενικού προκειμένου να περισυλλέξει την σορό και να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες , η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου του άνδρα και θα αποκαλύψει τι προηγήθηκε, πριν ο άνδρας βρεθεί αποκεφαλισμένος μέσα στα παγωμένα  νερά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια που πιθανότατα έλαβε χώρα στα παράλια της Τουρκίας ή σε κάποιο σκάφος. Δεν αποκλείουν η σορός να παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και να κατέληξε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ρόδου όπου και εντοπίστηκε.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανόν η υπόθεση να σχετίζεται με κάποιο κύκλωμα λαθροδιακινητών, ωστόσο ακόμα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ