Γιαγιά 66 ετών προκαλεί αίσθηση στο Tik Tok – «Μ’ αρέσει να δείχνω το σώμα μου με στενά φορέματα και μπικίνι»

Μία γιαγιά αποκαλύπτει ότι δεν φοβάται να δείξει το σώμα της με μπικίνι και στενά φορέματα και δέχεται την στήριξη των χρηστών του ίντερνετ για την αυτοπεποίθηση και την θετική στάση της.

Η 66χρονη Dani μοιράζεται στο κανάλι της στο TikTok @danifashionmodel βίντεο στα οποία δείχνει το σώμα της. Σε ένα βίντεο, η Dani φαίνεται να χορεύει γύρω από την κουζίνα της με ένα ψηλόμεσο κόκκινο και μπλε πουά μπικίνι και ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες. Η 66χρονη γελάει και φαίνεται ότι δείχνει πολύ άνετη.

Σε ένα άλλο βίντεο, η Dani εμφανίζεται με ένα στενό δερμάτινο φόρεμα και μαύρες γόβες. Σε άλλο βίντεο, η Dani φαίνεται να βάζει κραγιόν μαζί με ένα απόσπασμα από ένα άρθρο της Vogue για το μακιγιάζ για γυναίκες άνω των 50 ετών, το οποίο λέει: «Σε μια εποχή που η βιομηχανία της μόδας, επιτέλους, γιορτάζει τις γυναίκες πάνω από μια ορισμένη ηλικία, ο Linter πιστεύει ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από το παρόν για τις μεγαλύτερες γυναίκες όχι απλώς να αγκαλιάσουν το μακιγιάζ, αλλά να διασκεδάσουν με αυτό».

«Δεν υπάρχουν κανόνες. Να φοράτε εσείς το μακιγιάζ και όχι να σας ‘φοράει’ αυτό. Αντί να προσπαθείτε να κρύψετε τα ελαττώματα, ενισχύστε αυτό που έχετε», αναφέρει η 66χρονη.
Οι χρήστες του TikTok έχουν κατακλύσει τις ενότητες σχολίων των βίντεο της Dani, για να την επαινέσουν για την αυτοπεποίθηση της. «Τα 66 είναι… όποια ηλικία θέλουμε να είναι. Μπράβο κορίτσι μου!», έγραψε ένας χρήστης.

Ένας άλλος χρήστης είπε: «Είσαι απίστευτα όμορφη και έχεις τα πιο εκπληκτικά και όμορφα μάτια που έχω δει ποτέ». Ένας τρίτος χρήστης πρόσθεσε: «Φαίνεσαι όμορφη. Συνέχισε έτσι».

@danifashionmodel If you ask most women over the age of 40 what the hardest thing to wear out in public is, I’m betting that swimsuits are top of the list, followed closely by mini-skirts. Finding modest and flattering swimsuits for women over 40 can be hard since most of us aren’t a size 4 or have a perfect hourglass figure.#mature #granny #grandma #mom #model ♬ I Can Make It – CRi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ