Γάτα βλέπει τον «πρώην φίλο της» για πρώτη φορά και η αντίδρασή της είναι ξεκαρδιστική (βίντεο)

Μερικοί άνθρωποι έχουν καλές σχέσεις με τους πρώην τους, ενώ άλλοι όχι και τόσο. Αν έπρεπε να μαντέψω, θα έλεγα ότι η Nanoos, η γάτα του λογαριασμού στο TikTok @Nannos & Reem, είναι μια γάτα που δεν θέλει να παραμείνει φίλη με τον πρώην φίλο της και το συναίσθημα φαίνεται να είναι αμοιβαίο.

Η μαμά της Nanoos μοιράστηκε ένα βίντεο που δείχνει την αντίδραση της γάτας της, βλέποντας τον κάποτε… έρωτα της ζωής της για πρώτη φορά από τότε που χώρισαν.

Μπαίνει στο δωμάτιο, όπου η Nanoos κοιμάται στον καναπέ. Αρχίζει να παίζει με τα παιχνίδια της και εκείνη ξυπνά και τον βλέπει. Στην αρχή είναι καλά, αν και τον παρακολουθεί με μισό μάτι αλλά η συνέχεια δεν είναι τόσο… ειρηνική. “Αυτό που κάνει μετά είναι κάτι που δεν είδα να έρχεται” σχολίασε η ιδιοκτήτρια.

 

@nanoosontheloose Oh 😃 #onthisday #cat #catsoftiktok #cats #grumpycat #orangecat #cattok #fyp #foryou #boyfriend #girlfriend #catlovers #toxic ♬ original sound – Nanoos & Reem

Η Nanoos γρυλίζει, δείχνοντας πόσο εκνευρισμένη ήταν που τον έβλεπε. Στη συνέχεια του ρίχνει μία με το πόδι. Φαίνεται ότι αυτές οι γάτες έχουν κάποια άλυτα ζητήματα να επιλύσουν!

Η Nanoos είναι γνωστή για το ότι είναι πάντα γκρινιάρα, οπότε φανταστείτε την έκπληξή της όταν ξύπνησε για να τον βρει πίσω στο σπίτι της τον… πρώην! Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς θα νιώθαμε το ίδιο! Οι χρήστες που είδαν το βίντεο βάζουν στοίχημα ότι η Nanoos ήταν θυμωμένη με τη μαμά της για την εισβολή!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ