Επικό βίντεο: Γατούλα είδε ντοκιμαντέρ και τώρα νομίζει ότι είναι Λυγξ

Οι άνθρωποι και τα ζώα έχουν πολλές ομοιότητες. Όταν εμείς δούμε κάτι στην τηλεόραση και μας αρέσει θα προσπαθήσουμε να το μιμηθούμε. Το ίδιο ακριβώς κάνουν και τα κατοικίδιά μας.

Ωστόσο, μία «γατομαμά» μετανιώνει που έδειξε στην γατούλα της ένα ντοκιμαντέρ άγριας ζωής. Ο λογαριασμός Four Paws Four Claws (@fourpawsfourclaws) στο TikTok δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου η Lamu παρακολουθεί προσεκτικά ένα ντοκιμαντέρ για λυγξ (λύγκας ή τσαγκανόλυκος).

«Η γάτα μας παρακολούθησε ένα ντοκιμαντέρ για την φύση και τώρα…» αναγράφεται στην αρχή του βίντεο των 20 δευτερολέπτων. Στο ντοκιμαντέρ φαίνεται ο λυγξ να ορμάει στο θήραμά του.

Μετά το ντοκιμαντέρ, η Lamu ήταν πεπεισμένη ότι ήταν και αυτή λυγξ. Πλέον, η χαριτωμένη γατούλα δεν σταματάει να “επιτίθεται” στον μεγάλο της αδερφό, τον Moose, που είναι ένας σκύλος. «Νομίζει ότι είναι λυγξ», αναφέρεται στο βίντεο.

«Ο σκύλος τώρα ζει με τον τρόμο», έγραψε ένας χρήστης κάτω από το βίντεο. «Ο δικός μας γάτος νόμιζε ότι ήταν σουρικάτα για τουλάχιστον έναν μήνα» έγραψε ένας άλλος.

@fourpawsfourclaws No more Planet Earth for Lamu #fyp #cat #catsoftiktok #dog ♬ Oh Klahoma – Jack Stauber

Πηγή: FOXreport.gr

Το νέο update του Xbox προσθέτει μια λειτουργία που ζητούσαν απεγνωσμένα οι χρήστες

The Killer: Η εξήγηση για το απροσδόκητο τέλος της ταινίας – Γιατί έδρασε έτσι ο Δολοφόνος;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ