Έμεινε έγκυος από τον πρώην σύζυγο της – «Το σώμα μου τον βλέπει να είναι καλός μπαμπάς και θέλει κι άλλο»

Μια γυναίκα μοιράστηκε το σοκ και τη λύπη της αφού ανακάλυψε ότι περιμένει το μωρό του πρώην συζύγου της, ο οποίος έχει προχωρήσει την ζωή του και έχει νέα σύντροφο.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για μια δεκαετία και έχει ήδη τρία παιδιά, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών. Δεν σχεδίαζαν να κάνουν άλλο παιδί και ήταν ήδη χωρισμένοι έναν χρόνο όταν η γυναίκα έμαθε ότι είναι έγκυος.

Η γυναίκα ανέφερε στον ιστότοπο Reddit ότι ένιωθε «αποτυχημένη» όταν τελείωσε ο γάμος τους και ήταν δύσκολο να προσαρμοστούν στην κοινή επιμέλεια των παιδιών. «Αυτό το κομμάτι είναι πραγματικά δύσκολο για μένα γιατί το να είμαι μαμά είναι τόσο τεράστιο κομμάτι της ταυτότητάς μου. Ακόμα μερικές φορές παλεύω τι να κάνω με τον εαυτό μου όταν εκείνος περνάει χρόνο με τα παιδιά», εξομολογήθηκε.

Όπως εξήγησε είναι χαρούμενη που ο πρώην σύζυγος της είναι καλός πατέρας και στεναχωρήθηκε όταν άρχισε να βγαίνει με μία άλλη γυναίκα. «Φαίνεται ωραία. Τη γνώρισε λίγο μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου μας. Με πόνεσε», τόνισε η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Έκλαψα πάρα πολύ γι’ αυτό. Περίμενε πάνω από έξι μήνες για να τη συστήσει στα παιδιά μας, κάτι για το οποίο ευγνώμων. Τα παιδιά μου την συμπαθούν».

Τα πράγματα έγιναν περίπλοκα όταν ο μικρότερος τους έπρεπε να νοσηλευθεί. «Αυτό είναι το μωρό μου και έπρεπε να περάσει πολλές νύχτες στο νοσοκομείο, οπότε αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για μένα», εξήγησε.

Ανέφερε ότι ο πρώην σύζυγός της ήταν δίπλα της σαν «βράχος». «(σ.σ. Ήταν) ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υποστηρικτικός «σύντροφος» για μένα, καθώς ανησυχούσα για κάθε μικρό πράγμα», είπε η γυναίκα.

Συνειδητοποίησε επίσης γιατί είχε αποφασίσει κάποτε να τον παντρευτεί. «Ήταν πάντα ικανός να είναι ο δυνατός, ο σταθερός βράχος για μένα. Ήταν αυτός ο άνθρωπος που ήξερα ότι θα φρόντιζε για τα πάντα και θα με προστάτευε. Όταν ήμασταν στο νοσοκομείο, μου είπε ότι εξακολουθώ να είμαι η πιο σημαντική γυναίκα στη ζωή του», ανέφερε.

Μετά από αυτή την συναισθηματικά φορτισμένη από την εμπειρία τους η γυναίκα αποκάλυψε ότι βρέθηκαν στο κρεβάτι μαζί. «Είπαμε ότι δεν μετανιώσαμε που κοιμηθήκαμε μαζί. Αλλά αυτό ήταν όλο και απλώς θα επιστρέφαμε στις κανονικές ζωές μας. Δεν θα το κάναμε άβολο. Απλώς θα προχωρούσαμε», σημείωσε η γυναίκα.

«Είμαι τόσο μπερδεμένη»

Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια εντυπωσιακή τροπή όταν ανακάλυψε ότι είναι έγκυος. «Δεν χρησιμοποιήσαμε προφυλακτικό. Δεν λαμβάνω κάποιο μέτρο αντισύλληψης. Ήξερα ότι είχα ωορρηξία όταν κοιμηθήκαμε μαζί, κάτι που πιθανώς ήταν ένας υποσυνείδητος παράγοντας που συνέβαλε στο γιατί συνέβη. Το σώμα μου τον βλέπει να είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μας και θέλει κι άλλο», είπε η γυναίκα.

Εξομολογήθηκε ότι ο κύκλος της είναι «σαν ρολόι» και πάντα έμενε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια. «Τώρα είμαι οκτώ εβδομάδων έγκυος. Το ξέρω περίπου μια εβδομάδα. Του το είπα μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δεν ήξερα αν θα του το έλεγα. Καταλαβαίνω τώρα ότι του το είπα μόνο με την ελπίδα ότι θα μου έλεγε τι να κάνω και θα έβγαζε άκρη σε αυτή την κατάσταση για μένα. Μόνο που δεν το έκανε», αποκάλυψε.

«Ξέρω ότι δεν έχει νόημα να κάνω ένα μωρό με κάποιον που επέλεξα να χωρίσω. Δεν χρειάζομαι ένα τέταρτο παιδί. Γιατί δεν μπορώ να το αφήσω αυτό όμως; Είμαι τόσο μπερδεμένη», παραδέχτηκε η γυναίκα.

Αφού μοιράστηκε το δίλημμα της εγκυμοσύνης της στο Reddit, οι χρήστες αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχε χρησιμοποιήσει προστασία. Ένας χρήστης έγραψε: «Κοιμηθήκατε πρόθυμα με έναν άντρα, ενώ είχατε ωορρηξία, χωρίς προστασία, παρόλο που ξέρετε ότι μένετε έγκυος εύκολα, με την πρώτη προσπάθεια».

«Αυτό είναι σαν να τον θέλεις πίσω και να πιστεύεις ότι ένα μωρό θα επανενώσει την οικογένειά σου. Ίσως αυτή ήταν μια ασυνείδητη απόφαση, αλλά την πήρες», ανέφερε ένας άλλος.

Ένας τρίτος συμφώνησε: «Παραδέχτηκες ότι γνώριζες ότι είχες ωορρηξία. Δεν χρησιμοποιούσες προστασία. Δεν λάμβανες κάποιο μέτρο αντισύλληψης. Γνωρίζεις ότι είσαι πολύ γόνιμη. Και ήξερες ότι ο πρώην σου είναι σε σοβαρή σχέση. Καταλαβαίνω ότι πίστευες πως το να μείνεις έγκυος θα έκανε τον πρώην σου να επιστρέψει τρέχοντας κοντά σου».

Ένα άτομο δήλωσε εντελώς σοκαρισμένο από την εξέλιξη. «Λοιπόν, περίμενε, έχει μια κοπέλα, αλλά τώρα είσαι έγκυος; Και πώς θα της εξηγηθεί αυτό; Επειδή απλά την απάτησε;»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ