Έκλεψε το «ραντεβού» της αδελφής της και τώρα κλείνουν 70 χρόνια παντρεμένοι

Κάποια ζευγάρια έχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιστορίες για το πως γνωρίστηκαν. Επίσης κάποια ζευγάρια περνάνε μία ολόκληρη ζωή μαζί. Η Shirley και ο Harold έχουν και τα δύο, αφού φέτος κλείνουν την 70η επέτειο γάμου τους και γνωρίστηκαν κάτω από την πιο περίεργη συνθήκη.

Η Shirley σύμφωνα με το People γνώρισε τον Harold την ημέρα που εκείνος είχε κανονίσει να βγει ραντεβού με την αδελφή της. «Θα έπρεπε να ήταν έτοιμη όταν εμφανίστηκε», λέει στο People η 88χρονη γυναίκα χωρίς τύψεις. «Άργησε πολύ να ετοιμαστεί».

Η Kay, αδελφή της Shirley, βρισκόταν στον επάνω όροφο και ετοιμαζόταν για το ραντεβού της με τον ντόπιο καρδιοκατακτητή, Harold Peasley, κάτι που έδωσε στη Shirley και στον Harold άφθονο χρόνο για να συνομιλήσουν καθώς εκείνος την περίμενε. Το ραντεβού με την Kay δεν έγινε ποτέ. Η Shirley λέει ότι είπε στην αδελφή της ότι της άρεσε αυτός ο τύπος και εκεί τελείωσε το θέμα.

«Θεώρησα ότι ήταν όμορφος και ήξερα ότι ήταν δημοφιλής στο σχολείο με τα αθλήματα και τα πάντα», εξηγεί. «Οπότε φυσικά ήθελα να βγω ραντεβού μαζί του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

«Αυτό έγινε πάνω από 70 χρόνια πριν», λέει ο Harold, 88 ετών, στο People. «Ποιος τα θυμάται;». Παράλληλα ο ηλικιωμένος αποκαλύπτει το μυστικό με το οποίο η σπίθα του γάμου τους κρατήθηκε αναμμένη. «Κάνουμε τα πάντα μαζί και απολαμβάνουμε κάθε πράγμα που κάνουμε», λέει ο άνδρας. «Δεν είμαι καλός στα λόγια».

Όσο για τη Shirley, ξέρει ακριβώς γιατί συνεχίζει να την ελκύει ο Harold και δεν είναι μόνο η τρελή αίσθηση του χιούμορ του ή ο τρόπος που της κρατά το χέρι. «Με φροντίζει καλά. Αν του πω ότι θα πάω να βγάλω τα ρούχα από το στεγνωτήριο, θα είναι εκεί και θα τα έχει βγάλει εκείνος πριν προλάβω να το κάνω».

Στις 24 Ιουνίου, το ζευγάρι γιόρτασε την 70η επέτειο του γάμου του με περισσότερους από 150 φίλους, παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα να γιορτάζουν μαζί τους. Το ζευγάρι έχει  δύο γιους τους Mike, 69 ετών και John, 62 ετών, καθώς και δύο κόρες τις Kim, 58 ετών και Kris, 55 ετών, αλλά και τον «ανεπίσημα» υιοθετημένο γιο τους, Greg Rushton, 60 ετών, που μεγάλωσε κοντά τους.

«Μεγαλώνοντας, η ζωή μου ήταν σαν παραμύθι», λέει στο μέσο η κόρη τους Kris Flanders. «Κάναμε κάμπινγκ, κάναμε βαρκάδα. Ήταν απλά καταπληκτικοί γονείς. Τώρα κάνω παρέα με τους γονείς μου γιατί είναι πολύ διασκεδαστικοί».

Προς υπεράσπισή τους το ζευγάρι ήταν κοντά 15 ετών όταν γνωρίστηκαν. Παντρεύτηκαν περίπου τρία χρόνια αργότερα το 1953 μετά την αποφοίτησή τους.

«Ξέρω ότι η θεία μου ήταν λίγο ταραγμένη στην αρχή, αλλά το ξεπέρασε. Είναι απλά τόσο ερωτευμένοι. Είναι τρελό. Δηλαδή, πήγα για δείπνο μαζί τους το προηγούμενο βράδυ και ο μπαμπάς μου είχε το χέρι του στο πόδι της», λέει η Kris. «Είναι πολύ ωραίο να τους βλέπεις μαζί».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ