My Style Rocks: Η νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει σε λίγο καιρό το My Style Rocks. Το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ φέτος θα έχει μία νέα κριτή αφού την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία αποχώρησε για να παρουσιάσει το Shopping Star, αναλαμβάνει η Σοφία Χατζηπαντελή.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι Δημήτρης Σκουλός, Σοφία Χατζηπαντελή, Στέλιος Κουδουνάρης έχουν καθίσει στις θέσεις των κριτών. Τα γυρίσματα απ’ ότι φαίνεται είναι πολύωρα και διαρκούν μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η νέα ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού.

Ο γνωστός φωτογράφος, ο οποίος με προηγούμενη ανάρτησή του είχε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα που θέλουν την Σοφία Χατζηπαντελή να είναι ο τρίτος κριτής του παιχνιδιού, έκανε ένα post στο προφίλ του στο instagram. Συγκεκριμένα κοινοποίησε μία φωτογραφία από το πλατό του My Style Rocks, στην οποία κρατάει μία κούπα με το λογότυπο του ριάλιτι και έγραψε: «Ξενυχτάμε αλλά καλό περνάμε…». Παράλληλα πρόσθεσε τα instagram προφίλ του καναλιού, του παιχνιδιού, της Σοφίας Χατζηπαντελή και του Στέλιου Κουδουνάρη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ