Δίχασε το διαδίκτυο 25χρονη επειδή είπε στον σύζυγό της ότι δεν μπορεί να έχει γνώμη για την γέννα του παιδιού – «Με είπε εγωίστρια»

Δίχασε τους χρήστες του διαδικτύου η ιστορία μίας 25χρονης, που ξεκαθάρισε στον σύζυγο της ότι δεν μπορεί να έχει γνώμη για το πώς θα γεννήσει το παιδί τους. Πολλοί πιστεύουν ότι έχει δίκιο αλλά αρκετοί χρήστες την θεώρησαν υπερβολική και ισχυρογνώμων.

Η 25χρονη είναι 7 μηνών έγκυος και έχει μία εύκολη εγκυμοσύνη. Ωστόσο ανέφερε στον ιστότοπο Reddit ότι ο σύζυγος της δεν συμφωνεί με καμία από τις αποφάσεις της. «Ο σύζυγός μου είναι καλός άνθρωπος, αλλά είναι πεισματάρης και κατά καιρούς ξερόλας», αποκάλυψε η 25χρονη.

Σύμφωνα με όσα είπε, ο άνδρας της ήταν μαζί της στο ραντεβού με την νοσοκόμα της, την διέκοπτε και συζητούσε για τον σχεδιασμό του τοκετού. Μάλιστα φέρεται να επέμενε ότι είναι καλό να κάνει εισαγωγή όσο πιο νωρίς γίνεται και να υποβληθεί σε καισαρική.

«Του είπα να σταματήσει και ότι αυτή ήταν κυρίως μια συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την νοσοκόμα μου. Σταμάτησε, αλλά ήταν θιγμένος και εκνευρισμένος στην διάρκεια του υπόλοιπου ραντεβού», τόνισε η 25χρονη

Η γυναίκα εξήγησε ότι ήθελε να γεννήσει σε ένα κέντρο σε νοσοκομείο, καθώς ήθελε να έχει σπιτική ατμόσφαιρα αλλά να έχει πρόσβαση σε ιατρική περίθαλψη εάν παρουσιαστούν επιπλοκές.

Μετά το ραντεβού, ο σύζυγός της ήταν έξω φρενών. «Στο αυτοκίνητο ήταν έξαλλος και είπε ότι απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει και ότι αυτό είναι και δικό του μωρό όσο και δικό μου. Του είπα ότι έχει δίκιο. Είμαστε ισότιμοι γονείς και τη στιγμή που το παιδί θα βγει έξω από το σώμα μου θα έχει τον ίδιο λόγο με εμένα», ανέφερε η 25χρονη.

Και συνέχισε: «Αλλά ότι έως τότε δεν έχει λόγο για το πώς θα γεννήσω, γιατί είμαι η ασθενής και αυτή είναι μια κατ’ ουσία ιατρική διαδικασία. Η δουλειά του κατά τη διάρκεια του τοκετού είναι να είναι άνθρωπος που με στηρίζει, να με υπερασπιστεί εάν χρειαστεί και να παρακολουθήσει το παιδί μας να έρχεται στον κόσμο».

«Με είπε εγωίστρια»

Ο σύζυγός της δεν δέχθηκε καλά το σχόλιό της και άρχισε να της φωνάζει. «Μου είπε ότι αυτό ήταν τρελό και ότι είναι εγωίστρια. Ότι αυτή η εγκυμοσύνη δεν αφορά εμένα και δεν είμαι πιο σημαντική από εκείνον. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτή τη συζήτηση, αλλά είναι η πρώτη φορά που έγινε τόσο ωμή γι’ αυτό», είπε η 25χρονη.

Αποκάλυψε ότι πλέον ο σύζυγος της δεν της μιλάει μέχρι να υποχωρήσει και να συμφωνήσει με τις επιθυμίες του. Αρκετοί χρήστες σχολίασαν ότι είναι σοκαρισμένοι με το πόσο παράλογος ήταν ο σύζυγος της. «Δεν είναι αποδεκτή συμπεριφορά. Έτσι θα γίνει γονιός; Δεν είναι αποδεκτή ούτε προς ένα σύντροφο και πραγματικά ούτε προς ένα παιδί. Εδώ έχεις μεγαλύτερο πρόβλημα από τον σχεδιασμό του τοκετού», ανέφερε ένας χρήστης.

«Έχετε υπόψη ότι μπορείτε να τον διώξετε από το δωμάτιο εάν σας αγχώσει ενώ γεννάτε. Το άγχος θα ήταν κακό για εσάς καθώς και για το μωρό», υπενθύμισε ένας άλλος.

Ωστόσο άλλοι την επέκριναν επειδή απέκλεισε τον σύζυγό της από τη συζήτηση για τον τοκετό. «Το να αποκλείεις τον σύζυγό σου από συζητήσεις δεν είναι μια καλή αρχή για να είστε οικογένεια», έγραψε χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ