«Δεν έχω φίλες και δεν με έχουν καλέσει ποτέ σε γάμο» – Η εξομολόγηση 55χρονης για την «κατάρα της ομορφιάς»

Οι προσωπικές ιστορίες έχουν πάντα ενδιαφέρον. Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς δεν μπόρεσε ποτέ να κάνει φιλίες με γυναίκες και δεν έχει πάει ποτέ σε γάμο ως καλεσμένη. Πιστεύει ότι όλο αυτό οφείλεται στην εμφάνισή της και δηλώνει «καταραμένη» λόγω της ομορφιάς της.

Η 55χρονη Φραν Σόγιερ ανέφερε ότι μέχρι και η δασκάλα του γιου της, της είπε να παρκάρει στον δρόμο γιατί «αναστατώνει τις κυρίες» με την παρουσία της. Αν και πιστεύει ότι αυτό οφείλεται μόνο στο ότι οι άλλες γυναίκες την ζηλεύουν και θα την κρίνουν για την εμφάνισή της, ποτέ δεν μπόρεσε να κάνει πραγματικές φίλες. Παρά το γεγονός ότι έχει πολλή αυτοπεποίθηση, λέει ότι «θέλει απλώς να την συμπαθούν».

«Οι γυναίκες απλά με κρίνουν, όλοι με κρίνουν. Με κρίνουν επειδή είμαι λαμπερή, και όταν είσαι λαμπερή και ελκυστική, είναι πολύ δύσκολο καθώς θέλεις απλά να είσαι συμπαθητική και δεν θα γίνεις ποτέ. Αν είχαν αυτοπεποίθηση δεν θα ανησυχούσαν για αυτό, αλλά κάνω μια προσπάθεια μαζί τους γιατί ίσως είμαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό μου που προσπαθώ, καθώς είναι λίγο ανασφαλείς. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για να κάνω φίλους, αλλά δεν μου βγαίνει», είπε η μαμά από το Basingstoke στην Daily Star.

«Οι γυναίκες με ζηλεύουν»

Πλέον, λόγω ηλικίας, είναι πιο σοφή, όπως λέει, και παρόλο που κάποτε την ενοχλούσε και την «πλήγωνε» που δεν έχει φίλους, τώρα δεν δίνει σημασία στις απόψεις των άλλων. Η Φραν ισχυρίζεται επίσης ότι έχει και ομορφιά και μυαλό, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει 100.000 λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό πουλώντας σέξι φωτογραφίες της.

Αποφάσισε ότι ο λόγος πίσω από τις ατυχείς εμπειρίες της με τις γυναίκες είναι η ζήλια. «Νομίζω ότι το διαδίκτυο έχει γίνει πιο εύκολο, αλλά οι γυναίκες ζηλεύουν», είπε η Φραν σχετικά με την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υποστήριξε: «Μπορεί να μην φοράω μακιγιάζ σε μια παμπ και να μην αρέσω στις γυναίκες. Πήγαινα στην πόρτα του σχολείου – ο γιος μου πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο – και η διευθύντρια μου έλεγε ότι “αναστατώνεις” τις  άλλες κυρίες, μπορείτε να παρκάρετε στον δρόμο». «Συνήθιζα να πληγώνομαι πολύ και κάτι μου έκανε κλικ στο μυαλό ξαφνικά και σκέφτηκα: «Είμαι πολύ ξεχωριστή, θα μαζέψω όλα αυτά τα χρήματα και θα τους δώσω κάτι να μιλήσουν».

«Δεν με καλούν έξω, ούτε σε γάμους»

«Και αυτό έκανα. Πήγαινα στο σχολείο και στεκόμουν μόνη μου γιατί κανείς δεν μου μιλούσε. Έχω αυτοπεποίθηση, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι η Μις Κόσμος γιατί είμαι προσγειωμένη. Αλλά δεν έχω φίλες γυναίκες και αν έχω, δεν με καλούν έξω με τους άλλους φίλους τους. Και ποτέ δεν με έχουν καλέσει σε γάμο, είναι πραγματικά παράξενο».

Στα 55 της, η Φραν έχει αποκτήσει πολλή σοφία όσον αφορά στην αντιμετώπιση αυτών που την κρίνουν. Αν και προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό στις γυναίκες της γενιάς της, δεν της το ανταποδίδουν και δεν έχει πάντα την ίδια μεταχείριση.

«Μου φαίνεται κάπως έτσι, αν δεν έχουν τον αριθμό τηλεφώνου μου και δεν με γνωρίζουν – δεν ανησυχώ για τις απόψεις των άλλων. Είχα πολλές γυναίκες που έλεγαν “γιατί κάνεις σέξι ιστορίες στα 50 σου, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου”»  ανέφερε η Φραν που δηλώνει περήφανη γι’ αυτό που είναι.

«Όπως λέει η μητέρα μου, δεν μπορούν να το κάνουν και είναι 40, οπότε γιατί να στενοχωριέμαι για αυτές. Ίσως η ομορφιά είναι κατάρα. Αλλά νομίζω ότι είναι θέμα αυτοπεποίθησης, μέσα τους στοιχηματίζω ότι σκέφτονται  “θέλω να γίνω σαν την Φραν”»

Η Φραν Σόγιερ – που έχει 115.000 followers στο Instagram δεν «παλεύει» μόνο με τις γυναίκες. Ήταν επίσης αρκετά άτυχη στον έρωτα.

Ήταν μόνη της για επτά χρόνια αφού προσπάθησε πολύ για να βρει έναν άνδρα της ηλικίας της, καθώς είχε διαπιστώσει ότι μόνο όσοι ήταν ηλικίας 18-21 ετών ενδιαφέρονταν για εκείνη. Έτσι παρόλο που είχε εκατοντάδες προτάσεις, πολλές αποδείχτηκαν απαίσιες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ