Αξιολάτρευτο βίντεο: Golden Retriever έβγαλε τις πιο επικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας έχουν επιτρέψει στους ανθρώπους να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία και να ενώνονται με ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Σε εμάς τους ζωόφιλους, τα social media μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια σειρά από αξιολάτρευτα ζώα που έχουν γίνει διάσημα μέσα από φωτογραφίες ή βίντεο.

Το διάσημο Golden Retriever με το όνομα Teddy κατέκτησε για άλλη μια φορά τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου. Ο μπαμπάς του τον πήγε πρόσφατα σε μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση με τον Άγιο Βασίλη και τα αποτελέσματα είναι φανταστικό.

Αυτή είναι η καλύτερη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση που έχετε δει ποτέ. Ο Teddy και ο Άγιος Βασίλης τα έδωσαν όλα και οι πόζες τους είναι μοναδικές. Ανάμεσα στις πολλές φωτογραφίες, ο Teddy παίζει πιάνο, κάνει ποδήλατο και προσπαθεί να κλέψει το καπέλο του Άγιου Βασίλη. Σε όλες τις εικόνες το χαμόγελο του Teddy φτάνει μέχρι τα αυτιά του.

«POV (Point of View): Δεν έχεις παιδιά και πηγαίνεις τον σκύλο σου για να βγει φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη» γράφει στο βίντεο ο χρήστης του TikTok @aguyandagolden.

Τα περισσότερα σχόλιο κάτω από το βίντεο επισημαίνουν την φωτογένεια και την άνεση του Teddy με τον φακό. «Γιατί δεν έχει ακόμα συμβόλαιο για μόντελινγκ ή υποκριτική;» έγραψε ένας χρήστης.

@aguyandagolden The cutest Santa pictures you will ever see… #dog #goldenretriever #dogsoftiktok ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ