Αξιολάτρευτο βίντεο: Γάτα δεν σέβεται τον προσωπικό χώρο του μπαμπά της – «Θέλω αυτό το πρόβλημα»

Οι γάτες έχουν πολλές χαρακτηριστικές ιδιότητες, όπως η αποστασιοποίηση, η τυχαία επιθετικότητα και η έλλειψη κατανόησης του προσωπικού χώρου.

Μια γάτα που έχει το τελευταίο χαρακτηριστικό είναι η Belen, η οποία έχει γίνει viral στο TikTok σε ένα βίντεο με σχεδόν από 25 εκατομμύρια προβολές.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε ο μπαμπάς της, Luca Gervasi (@iamlucagervasi), εμφανίζεται ο ίδιος να προσπαθεί να ξαπλώσει στον καναπέ για να χαλαρώσει χωρίς να τον καταλάβει η Belen, που κοιτάζει περίεργα.

Ο Luca με αργές κινήσεις ξαπλώνει και σκεπάζεται, αλλά στο τέλος η Belen καταλήγει να έχει ξαπλώσει στήθος του, με τις πατούσες της τυλιγμένες γύρω από το λαιμό του.

«Pov: Η ζωή με μια γάτα» αναφέρεται στο βίντεο. «Θέλω αυτό το πρόβλημα» έγραψε ένας χρήστης στα σχόλια. «Έχω μια χαδιάρα γάτα και μια γάτα που με αγνοεί. Η απόλυτη ισορροπία» ανέφερε ένας άλλος.

Δείτε το αξιολάτρευτο βίντεο:

 

@iamlucagervasi Quanto ci mette il vostro gatto ad arrivare sul divano? 🤣🐱 #catlovers #cat #love #foryou #perte ♬ suono originale – Luca Gervasi

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ