Αξιολάτρευτο βίντεο: Αδέξιο ελεφαντάκι σκοντάφτει στα ίδια του τα πόδια

Ένα από τα πιο χαριτωμένα πράγματα για τα ζωάκια είναι να τα παρακολουθείτε να μεγαλώνουν. Και καθώς μεγαλώνουν, μπορείτε να δείτε τα άκρα τους να μεγαλώνουν γρηγορότερα από το υπόλοιπο σώμα τους.

Αυτό συμβαίνει και στους ελέφαντες, κάτι που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω χαριτωμένο βίντεο, στο οποίο ένα ελεφαντάκι σκοντάφτει στα μεγάλα πόδια του.

Στο TikTok, ο λογαριασμός του ζωολογικού κήπου Fort Worth στο Fort Worth του Τέξας, μοιράστηκε ένα βίντεο με ένα από τα ελεφαντάκια τους. Στο σύντομο κλιπ 11 δευτερολέπτων, βλέπετε έναν από τους ασιατικούς ελέφαντες, τον Τράβις, ο οποίος γεννήθηκε στο ζωολογικό κήπο του Fort Worth το 2023.

Ο Τράβις φαίνεται ότι ακόμη να βρει τα πατήματά του, καθώς τα πόδια του είναι μεγαλύτερα από το σώμα του. Ενώ προσπαθεί να περάσει πάνω από ένα από τα λάστιχα που υπάρχει ως παιχνίδι στον βιότοπό του, σκοντάφτει και η πίσω πλευρά του σηκώνεται, κάνοντας σχεδόν κατακόρυφο, προτού καταφέρει να σταθεροποιηθεί.

@fortworthzoo And … namaste. #fortworthzoo #yoga #cute #fall #tumble #baby #elephant #fyp ♬ original sound – fortworthzoo

Πηγή: FOXreport.gr

Τα άγνωστα hack του iPhone που θα σας λύσουν τα χέρια – Όσα αποκάλυψε πρώην εργαζόμενος της Apple

Σιχαίνεστε το συμμάζεμα; Επιστήμονες ανέπτυξαν ρομπότ AI που μαζεύει τα πεταμένα ρούχα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ