Άννα Φόνσου: Η εξομολόγηση της για τον μεγάλο έρωτα που δεν παντρεύτηκε ποτέ – «Του το είπα έξω από το Δαφνί»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή «Στιγμές» βρέθηκε η Άννα Φόνσου.

Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για το πως έφτασε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και για τους μεγάλους της έρωτες.

Αναφερόμενη σε έναν από αυτούς αποκάλυψε πως τον μεγαλύτερο της έρωτα δεν τον παντρεύτηκε ποτέ, κάνοντας του μάλιστα και πρόταση γάμου η ίδια έξω από το Δαφνί.

«Καταρχήν με τους άντρες που παντρεύτηκα τον καιρό που ήμασταν μαζί, ήμουν ερωτευμένη μαζί τους», ξεκαθάρισε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ερωτεύτηκα μια φορά έναν άντρα και ήταν και η αιτία που χώρισα τον δεύτερο μου σύζυγο. Τον ερωτεύτηκα πολύ. Δεν ξέρω αυτός αν με ερωτεύτηκε πάρα πολύ… Ήμασταν μαζί 5 χρόνια… Έπειτα από 5 χρόνια ήταν ο μοναδικός άντρας που του είπα να με παντρευτεί.

Γυρνούσαμε από το Παρίσι με το αυτοκίνητο και του το είπα απ’ έξω από το… Ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Του το ‘πα έξω από το από το Δαφνί. Και μου λέει “σε ωραία θέση μου κάνεις πρόταση για να μπεις κατευθείαν μέσα. Δεν παντρεύομαι εγώ κορίτσι μου” λέει “έχει κλείσει ο κύκλος γιατί έχω και 2 παιδιά δεν θα ‘θελα να ξαναπαντρευτώ αν αυτό είναι το ζητούμενο σε σένα, σε λάθος άνθρωπο…”. Γι’ αυτό και τον ερωτεύτηκα. Γιατί είχε όλο το πακέτο και μπορούσε να μιλάει κι έτσι».

«Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Δεν ζει αυτός άνθρωπος πια, αλλά ήταν ένας άνθρωπος που με έβαλε σε άλλους δρόμους. Καταρχήν με έμαθε να μην παίρνω έτσι επιπόλαια τα πράγματα, με έμαθε να υποστηρίζω τις απόψεις μου, ήτανε πολιτικοποιημένος, ήταν συνδικαλιστής, ως τότε εγώ ήμουνα φρου φρου κι αρώματα και αυτός μου έδειξε άλλες αξίες της ζωής, τις οποίες τις κρατάω, όπου και να ‘ναι σαν φυλαχτό.

Έτσι πια θέλω να είμαι με έναν άντρα και έτσι θέλω να φέρομαι και έτσι πρέπει να εκτιμώ τα πολύ απλά πράγματα, να μη χάσω την αίσθηση των απλών πραγμάτων, που την είχα χάσει εντελώς.

Μετά από το μανάβικο είχα να μου αρέσει το ένα ταγέρ της Σανέλ ή να μου αρέσει το άλλο. Με βοήθησε να μην τρελαθώ και να προσγειωθω», είπε καταλήγοντας η Άννα Φόνσου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ