«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες» – Το βίντεο τουρίστριας στο μετρό της Αθήνας που κάνει θραύση στο TikTok

Σχεδόν 1 εκατομμύριο προβολές και κοντά 60χιλιάδες like έχει συγκεντρώσει βίντεο που ανέβασε Αμερικανίδα τουρίστρια στο TikTok, η οποία ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές. Σε αυτό φαίνεται μία άγνωστη γιαγιά να έχει αναλάβει να ηρεμήσει το παιδάκι της, στο μετρό.

Η Deanna διατροφολόγος στην Αμερική, με χιλιάδες ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε για διακοπές πριν από λίγο καιρό στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό της, την μητέρα της και την 19μηνών κόρη τους Harper.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στο μετρό της Αθήνας, όταν η νηπιακής ηλικίας κόρη της ξεκίνησε να κλαίει. Τότε μία άγνωστη γιαγιά πήρε στην αγκαλιά της την μικρή Harper και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Μάλιστα η Deanna έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Kαλοί άνθρωποι υπάρχουν».

@dietitian.deanna good humans exist ❤️ esp when traveling w a baby 🙏🏼 #greecetiktok #greecetravel #dietitianlife #momsoftiktok ♬ Radio – Lana Del Rey

Το βίντεο γέμισε με εκατοντάδες σχόλια που εξυμνούν τις αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες. Μία χρήστης της πλατφόρμας έγραψε: «Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες. Κυριολεκτικά θα ζουν για πάντα μέσα από την αγάπη που μας μοίρασαν απλόχερα, κι εμείς θα δώσουμε αλλού με τη σειρά μας». Άλλο χρήστης τόνισε πως: «Οι Ελληνίδες γιαγιάδες, είναι γιαγιάδες όλων. Ο Θεός να τις ευλογεί».

«Οι Ελληνίδες γιαγιάδες είναι οι καλύτερες» σημείωσε κάποιος άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ