Survivor All Star: Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μπάρτζη μετά την ήττα στον τελικό

Ήταν κοντά, αλλά τελικά δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικητής του Survivor All Star ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης, με την αγάπη του κόσμου έφθασε έως και τον τελικό, παρότι βρέθηκε πολλές φορές υποψήφιος προς αποχώρηση και ήταν ένας από τους παίκτες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού, συγκεντρώνοντας και θετικές αλλά και αρνητικές κριτικές. Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, ο Νίκος Μπάρτζης έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Φτάσαμε στην πηγή δεν ήπιαμε το νερό δεν πειράζει, συγχαρητήρια στον Σάκη. Είμαι χαρούμενος, ικανοποιημένος, επιτέλους είμαι με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, προχωράμε. Γινόταν χαμός στο στάδιο, αυτό έκανε την καρδιά μας να χτυπάει λίγο δυνατά, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Επιτέλους έφθασα στο τέλος και τώρα σπίτι και δουλειά» είπε αρχικά.

Προσθέτοντας πως: «Σε όλη την διάρκεια του live, ένιωθα την καρδιά μου να χτυπάει, ήμουν λίγο ιδρωμένος, περίμενα να τελειώσει όλο αυτό και να ξεκουραστούμε όλοι μας, να πάμε σπίτια μας. Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος, η αγάπη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη, τελείωσαν όλα, ένα βάρος έφυγε από πάνω μου, πατάμε Ελλάδα και όλα είναι καλά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ