Απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές στο σπίτι με μία φυσική συνταγή 5 υλικών

Τα αρωματικά χώρου ή τα αρωματικά κεριά δεν είναι συνήθως αρκετά για να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές στο σπίτι. Μια απλή συνταγή με 5 υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, είναι το μυστικό για να μυρίζει το σπίτι σας υπέροχα.

Το απλό κόλπο καθαρισμού για να έχει το μπάνιο σας άρωμα φρεσκάδας για εβδομάδες

Μια γυναίκα μοιράστηκε το κόλπο που χρησιμοποιεί για να δώσει στο σπίτι της «παραδεισένιο» άρωμα. Στο βίντεο της στο TikTok, η Ekua (@ekuabee) έδειξε στους followers της πώς να δημιουργήσουν ένα φυσικό μείγμα με υπέροχη μυρωδιά. «Αν θέλετε το σπίτι σας να μυρίζει φανταστικά, εφαρμόστε αυτό το κόλπο», είπε στους followers της.

Η φυσική συνταγή για υπέροχο άρωμα στο σπίτι

H TikToker ακολουθεί τα εξής βήματα:

Απαλλαγείτε από τη μυρωδιά της μούχλας στο σπίτι με 7 απλές συμβουλές
  1. Γεμίζει μερικώς μια κατσαρόλα με νερό και την τοποθετεί στην κουζίνα της.
  2. Στη συνέχεια, κόβει ένα λεμόνι και ένα πορτοκάλι και τα προσθέτει στο νερό.
  3. Προσθέτει 2 ξυλάκια κανέλας, 1 κουταλιά της σούπας γαρύφαλλο και λίγη βανίλια.
  4. Βράζει το μείγμα και το αφήνει πάνω στην εστία της κουζίνας της.
@_ekuabee_ Home 🏠 smelling heavenly right now #cleaning #home #tipsandtricks #hacks #fyp ♬ original sound – Ekua_Bee

Ένα φυσικό αποσμητικό για το χώρο σας με 5 απλά υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας

Η Ekua είπε στους followers της ότι συνήθως εφαρμόζει αυτό το κόλπο καθώς καθαρίζει. Η ίδια εξήγησε ότι με αυτόν τον τρόπο το μείγμα της βράζει «για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα». Έτσι το σπίτι της έχει άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας ακόμα και όταν έχει τελειώσει τις δουλειές της.

Στη συνέχεια, στραγγίζει το νερό από την κατσαρόλα και ρίχνει μια μικρή ποσότητα σε ένα ποτήρι για να πιει. Η Ekua ρίχνει το υπόλοιπο υγρό στους νεροχύτες της κουζίνας και του μπάνιου της. Όπως είπε στο κοινό της, το σπίτι της «έχει άρωμα βανίλιας και κανέλας».

Ανάλογα με το μέγεθος του σπιτιού σας, η μυρωδιά μπορεί να διαρκέσει για μέρες. Η Ekua διαβεβαίωσε τους followers της ότι αυτό το κόλπο θα καλύψει τη μυρωδιά από οτιδήποτε μαγειρέψατε τελευταία.

Οι χρήστες των social media μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για αυτό το κόλπο. «Πρέπει πραγματικά να δοκιμάσω αυτό το hack», είπε ένας χρήστης του TikTok. «Θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ», σχολίασε ένας άλλος χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ