Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο εστιατόριο στον κόσμο

Το πιο χριστουγεννιάτικο εστιατόριο στον κόσμο, θεωρείται ότι είναι ένα γερμανικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα μέσα σε ένα μικρό ιδιωτικό πάρκο, που λέγεται Gramercy Park. Το εστιατόριο που είναι και μπαρ ταυτόχρονα ονομάζεται Rolf’s German Restaurant.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Κάθε φθινόπωρο, το προσωπικό του καταστήματος πέφτει με τα μούτρα στον εορταστικό στολισμό, για τον οποίο σύμφωνα με την διεύθυνση δαπανώνται περίπου 65.000 δολάρια. Χρησιμοποιούνται 100.000 φωτάκια, 15.000 στολίδια, χιλιάδες γιρλάντες και περίπου 800 κούκλες.

Το εστιατόριο έχει εξαιρετικά πιάτα. Εξειδικεύεται στην νότια γερμανική και στην βαυαρέζικη κουζίνα. Πρωταγωνιστεί το βιεννέζικο σνίτσελ, διάφορα λουκάνικα και το apple strudel. Αλλά και το μπαρ προσφέρει μια μεγάλη σειρά από εισαγόμενες γερμανικές μπύρες καθώς και ενδιαφέροντα κοκτέϊλς, όπως ένα Christmas Smoothie, το Rolf’s Holiday Martini και το Merry’s Irish Cream Liqueur.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον βρεθεί στη Νέα Υόρκη τις γιορτές ή άλλη εποχή.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald”, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ