Tinder: Η νέα λειτουργία που διχάζει – Θα επιτρέπει στους γονείς σας να βλέπουν και να προτείνουν πιθανούς συντρόφους

Είναι μια ερώτηση των γονιών που φοβάται κάθε single: βγαίνεις με κάποιον αυτή τη στιγμή;  Αλλά οι μέρες που απορρίπτατε την ανάκρισή τους θα μπορούσαν να ανήκουν στο παρελθόν, χάρη στην τελευταία δυνατότητα του Tinder.

Η εφαρμογή γνωριμιών κυκλοφόρησε το Tinder Matchmaker, το οποίο επιτρέπει στους φίλους και στους γονείς σας να βλέπουν και να προτείνουν πιθανούς συντρόφους για εσάς.

«Επί χρόνια, οι singles ζητούσαν από τους φίλους τους να τους βοηθήσουν να βρουν το επόμενο ταίρι τους στο Tinder», δήλωσε η Melissa Hobley, Chief Marketing Officer στο Tinder.

«Το Tinder Matchmaker φέρνει τον κύκλο εμπιστοσύνης σας στο ταξίδι γνωριμιών σας και σας βοηθά να δείτε τις δυνατότητες που μπορεί να παραβλέπετε από την οπτική γωνία των πιο κοντινών σας ατόμων» σημείωσε.

Πολλοί χρήστες του Tinder χρησιμοποιούν ήδη το «τεστ φίλων» για να αξιολογήσουν πιθανές ημερομηνίες, επιτρέποντας στους φίλους τους να σύρουν προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά στα προφίλ.

Με το Tinder Matchmaker, αυτή η δοκιμή είναι ουσιαστικά ενσωματωμένη στην εφαρμογή. Μια συνεδρία Tinder Matchmaker μπορεί να ξεκινήσει απευθείας από μια κάρτα προφίλ ή μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Είτε έχουν οι ίδιοι το Tinder είτε όχι, μπορείτε να μοιραστείτε τον μοναδικό σας σύνδεσμο με έως και 15 φίλους ή συγγενείς σε ένα 24ωρο. 

Αφού ακολουθήσει τον σύνδεσμο, ο ‘matchmaker’ ή… προξενήτρα αν θέλετε μπορεί είτε να συνδεθεί στο Tinder είτε να συνεχίσει ως επισκέπτης.

Εάν επιλέξουν να αποκτήσουν πρόσβαση στον σύνδεσμο ως επισκέπτης, θα τους ζητηθεί να συμπληρώσουν ένα μήνυμα επαλήθευσης ηλικίας και να συμφωνήσουν με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Tinder.

Οι Matchmakers έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να περιηγηθούν στα προφίλ ή τις πιθανές ημερομηνίες, σύροντας προς τα δεξιά εάν τους εγκρίνουν ή προς τα αριστερά εάν δεν πιστεύουν ότι είναι κατάλληλοι για σας.

Ευτυχώς, δεν θα μπορούν να συνομιλούν ή να στέλνουν μηνύματα εκ μέρους σας (οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν αστεία ή άβολες συζητήσεις πίσω από την πλάτη σας).

Μόλις περάσουν οι 24 ώρες, οι χρήστες του Tinder θα μπορούν να ελέγχουν τα προφίλ που τους άρεσαν στις προξενήτρες τους. Ενώ ο χρήστης θα εξακολουθεί να έχει την τελική κλήση για το ποιος του αρέσει, τώρα γνωρίζει ποιους θέλουν οι φίλοι και η οικογένειά του.

Το Tinder Matchmaker είναι τώρα διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την  Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ιαπωνία, το Μεξικό, τη Νότια Κορέα, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ.  Θα κυκλοφορήσει στους χρήστες του Tinder παγκοσμίως τους επόμενους μήνες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ