The Sandman: Οι λόγοι που πρέπει να δείτε τη νέα σειρά του Netflix – “Βροχή” τα σχόλια στο Twitter

Ήδη η σειρά The Sandman έχει προκαλέσει φρενίτιδα στους συνδρομητές του Netflix, ενώ τα σχόλια στο Twitter “πέφτουν” βροχή. Έπειτα από χρόνια φυλάκισης, ο Μορφέας – ο Βασιλιάς των Ονείρων – ξεκινά ένα ταξίδι σε κόσμους για να βρει τι του έκλεψαν και να αποκαταστήσει τη δύναμή του. Το εξαιρετικό καστ αλλά και η φοβερή δουλειά στα ειδικά εφέ είναι λίγοι από τους λόγους που πρέπει να δείτε τη σειρά. 

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μας περιμένει όλους όταν κλείνουμε τα μάτια και κοιμόμαστε – ένα μέρος που ονομάζεται Dreaming, όπου ο Sandman, Master of Dreams (Tom Sturridge), δίνει μορφή σε όλους τους βαθύτερους φόβους και φαντασιώσεις μας. Αλλά όταν ο Μορφέας κρατείται αιχμάλωτος για έναν αιώνα, η απουσία του πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που θα αλλάξουν για πάντα τόσο τον κόσμο των ονείρων όσο και του ξύπνιου κόσμου.

Για να αποκαταστήσει την τάξη, ο Μορφέας πρέπει να ταξιδέψει σε διαφορετικούς κόσμους και χρονοδιαγράμματα για να διορθώσει τα λάθη που έκανε κατά τη διάρκεια της τεράστιας απουσίας του. Επισκέπτεται παλιούς φίλους και εχθρούς και συναντώντας νέες οντότητες – κοσμικές και ανθρώπινες – στην πορεία.

Βασισμένο στην αγαπημένη βραβευμένη σειρά κόμικ της DC από τον Neil Gaiman, το The Sandman είναι ένας πλούσιος συνδυασμός του μύθου και της σκοτεινής φαντασίας με γνώμονα τους χαρακτήρες που συνδυάζονται κατά τη διάρκεια δέκα επικών κεφαλαίων που ακολουθούν τις πολλές περιπέτειες του Μορφέα.

The Sandman – Το επίσημο τρέιλερ

Τα δύο σημεία που κάνουν το “The Sandman” να ξεχωρίζει

Δύο βασικά σημεία κάνουν το The Sandman να ξεχωρίζει. Όπως πιθανότατα καταλαβαίνετε το casting είναι θεαματικό. Ο Asim Chaudhry και ο Sanjeev Bhaskar, ως Cain και Abel, είναι εξαιρετικοί απέναντι στον Tom Sturridge,  που είναι πολύ καλός –και καταδικασμένος να εμπνέει τις λαϊκές αποφάσεις μιας ολόκληρης γενιάς γκοθ.

Δεύτερον, ενώ υπάρχει αρκετός αριθμός gadget… τύπου “Πρέπει να πάω στην κόλαση και να ρωτήσω για το τιμόνι μου”, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που συμβαίνει στη σειρά. Η ευρηματικότητα δίνει σε ολόκληρη τη σειρά περισσότερη αίσθηση ανθολογίας. Είναι μια μοντέρνα σειρά φαντασίας στην οποία αξίζει να επενδύσετε τον χρόνο σας.

The Sandman

Επικά σχόλια στο Twitter

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ