«Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» και interworks.cloud συνεργάζονται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» και η interworks.cloud προχωρούν  σε συνεργασία  στο πλαίσιο του προγράμματος “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Greece 2.0. 

Το πρόγραμμα επιδοτεί μέσω voucher, το 90% του κόστους εκσυγχρονισμού ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ώστε να μετασχηματιστούν ψηφιακά. Οι τελικές επιχειρήσεις μπορούν να επιδοτηθούν για λύσεις cloud αλλά και υπηρεσίες υλοποίησης και παραμετροποίησης αυτών, όπως διαχείρισης πελατολογίου, παραγγελιών, τιμολόγησης, ψηφιοποίησης, αναβάθμισης, κυβερνοασφάλειας κ.ά.

Η interworks.cloud, μέσω του εξειδικευμένου και εξουσιοδοτημένου δικτύου μεταπωλητών cloud της, σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα αποτελεί συνεργάτη της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι  Ανάπτυξης» στο πλαίσιο του συγκεκριμένου Προγράμματος. Με την σειρά της, η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι  Ανάπτυξης», προσφέρει ολιστική και εγγυημένης ποιότητας εξυπηρέτηση στο πελατολόγιό της, διασφαλίζοντας με την συνεργασία αυτή ότι θα λάβουν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και υποστήριξη για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ”.

Περισσότερες πληροφορίες για τους δικαιούχους του Προγράμματος είναι διαθέσιμες στο microsite της interworks.cloud.

Ο διευθυντής του Τομέα Ιδιωτικών Επενδύσεων της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης», Μιχάλης Χατζηβρέττας διευκρινίζει σχετικά: «Η τεχνογνωσία, η θέση μας στην αγορά και η εμπειρία των 30 ετών λειτουργίας, εξασφαλίζει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας έγκαιρη, στοχευμένη και αξιόπιστη πληροφόρηση για τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, ενώ παράλληλά επιτυγχάνουμε να υποστηρίξουμε το σχεδιασμό και την υλοποίηση των επενδυτικών τους πλάνων αξιοποιώντας τις διαθέσιμες επιδοτήσεις. Σε συνεργασία με την interworks.cloud, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ», στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο, μέσω του οποίου  θα καλυφθούν με πληρέστερο τρόπο οι εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας –Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με τουλάχιστον 40 εργαζομένους-  στο πεδίο των ψηφιακών τεχνολογιών».

H interworks.cloud συνεχίζοντας την προσπάθειά της να ενισχύει έμπρακτα το δίκτυο μεταπωλητών της, έχει ξεκινήσει από τις 22 Ιουνίου, ημερομηνία έναρξης υποβολής των δηλώσεων των δικαιούχων του Προγράμματος, ένα δυναμικό και καινοτόμο πλάνο προώθησης, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ραδιοφωνικές καμπάνιες, στοχευμένη προβολή στα ψηφιακά μέσα και ενίσχυση στρατηγικών συνεργασιών, όπως η συγκεκριμένη.

Οι συνεργάτες της interworks.cloud έχουν πολυετή εμπειρία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων είναι εξειδικευμένοι σε εφαρμογές cloud (IaaS, SaaS, XaaS) και έχουν αποδεδειγμένη πείρα σε τελικές εταιρείες. Εξυπηρετώντας πελάτες της «Σαμαράς  & Συνεργάτες ΑΕ-  Σύμβουλοι  Ανάπτυξης» στο πλαίσιο αυτού του Προγράμματος, ενισχύουν ακόμη περισσότερο την ποιότητα υπηρεσιών που πρεσβεύει η εταιρεία εδώ και 30 χρόνια, αλλά και ο στρατηγικός συνεργάτης τους interworks.cloud.

Mε την συνεργασία τους, οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να συμβάλλουν στην ταχύτερη μετάβαση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα στη νέα εποχή, -αποτελεσματικά, και έγκαιρα βοηθώντας τες ταυτόχρονα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες cloud.

Λίγα λόγια για την Σαμαράς και Συνεργάτες Α.Ε.

Η «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ – Σύμβουλοι Ανάπτυξης» στο πλαίσιο της λειτουργίας της, παρέχει ολοκληρωμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, που αφορούν την ένταξη επενδυτικών σχεδίων σε προγράμματα επιδότησης (ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, κ.λπ.), την επιτυχή διαχείριση των εγκεκριμένων επενδυτικών προτάσεων και την υποστήριξή τους έως την ολοκλήρωση της επένδυσης και την αποπληρωμή της επιδότησης, τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων και χρηματοοικονομικών μελετών και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την αναδιάρθρωση τραπεζικού δανεισμού.

Με ένα χαρτοφυλάκιο άνω των 500 εγκεκριμένων επενδυτικών σχεδίων και με μια ομάδα έμπειρων οικονομολόγων, η εταιρεία μας εγγυάται την επιτυχή διαχείριση των επενδυτικών σας πλάνων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες βασισμένες στο τρίπτυχο της γενικότερης φιλοσοφίας μας, γνώση -ποιότητα – συνέπεια. 

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Official website: www.samaras-co.gr 

Social Media:

  • Στο Facebook  η επωνυμία είναι Σαμαράς & Συνεργάτες Α.Ε. – Σύμβουλοι Μηχανικοί, https://www.facebook.com/samarasco.gr 
  • Στο Linkedin η επωνυμία είναι Samaras & Associates SA-Consulting Engineers, 
  • Στο Instagram η επωνυμία είναι samarasco 

Λίγα λόγια για την interworks.cloud

Η interworks.cloud είναι κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο με πάνω από 500 μεταπωλητές cloud και διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με ένα εύρος τεχνολογικών παρόχων όπως Microsoft, Acronis, Google, παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης. Επιπλέον, προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες cloud – όπως Cloud Servers, Databases, Backup, Security, S3 Storage. 

Στρατηγικά η εταιρεία ακολουθεί μια B2B προσέγγιση, βάζοντας τον συνεργάτη στο επίκεντρο των ενεργειών της. Η ανάπτυξή της είναι συνυφασμένη με την ανάπτυξη των μεταπωλητών της ενώ όραμα της είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος που θα υποστηρίζει πλήρως την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης πληροφορικής στο cloud.

Τέλος, διατηρεί δύο από τα μεγαλύτερα Data Center στην Ελλάδα, όπου φιλοξενεί υπηρεσίες και δεδομένα χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κέντρο υποδομών.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

Official Website: https://resellers.interworks.cloud/

«Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ»: https://go.interworks.cloud/psifiaka-ergaleia-mme/ 

Social Media:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ