Πώς να λάβετε επιστροφή χρημάτων στο Google Play Store

Δεν θα καλύπτει τις ανάγκες σας κάθε αγορά που θα κάνετε. Το χειρότερο είναι να κάνετε μια τυχαία αγορά. Τότε είναι που θα θελήσετε επιστροφή χρημάτων.

Η Google καταγράφει αθόρυβα τη φωνή σας – Πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία

Αν το παρακάνατε κατεβάζοντας τις καλύτερες εφαρμογές Android, δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο Google PlayStore. Πρόκειται μια απλή διαδικασία. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι η ίδια για όλες τις εφαρμογές, τα παιχνίδια και τις μικροσυναλλαγές.

Δείτε πώς μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για ηλεκτρονικά βιβλία, ηχητικά βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε επιστροφή χρημάτων είναι από το κινητό

Σύμφωνα με την πολιτική επιστροφής χρημάτων του Google Play Store, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων για εφαρμογές και αγορές εντός εφαρμογών εντός 48 ωρών από την αγορά σας. Τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα ηχητικά βιβλία, οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές μπορούν να επιστραφούν εντός επτά ημερών, εάν δεν έχετε κατεβάσει ή ξεκινήσει να παρακολουθείτε το περιεχόμενο.

Οι επιστροφές χρημάτων διεκπεραιώνονται συνήθως εντός μίας εργάσιμης ημέρας, αλλά ενδέχεται να χρειαστούν έως και τέσσερις εργάσιμες ημέρες. Τα χρήματα επιστρέφονται αυτόματα στη μέθοδο πληρωμής σας. Αν η Google απορρίψει το αίτημά σας ή αν βρίσκεστε εκτός του 48ωρου παραθύρου για μια εφαρμογή, επικοινωνήστε με τον προγραμματιστή της εφαρμογής για επιστροφή χρημάτων.

Εάν επιστρέψετε την αξία μιας αγοράς και στη συνέχεια την αγοράσετε αργότερα, δεν θα λάβετε αυτόματη επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Google Play ή με τον προγραμματιστή της εφαρμογής για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το Google Play Store στο κινητό

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να λάβετε επιστροφή χρημάτων, αν πληροίτε την πολιτική επιστροφής χρημάτων του Google Play.

Μέθοδος 1: Καλύτερη για την επιστροφή χρημάτων για αγορά εφαρμογών

 1. Μεταβείτε στη σελίδα του Play Store της εφαρμογής που αγοράσατε και πατήστε Επιστροφή (Refund).
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα επιστροφής χρημάτων στο αναδυόμενο παράθυρο.
 3. Αφού επιβεβαιώσετε την επιστροφή χρημάτων, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει ότι το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων διεκπεραιώθηκε και τα χρήματα θα επιστραφούν.

Μέθοδος 2: Για την επιστροφή χρημάτων μιας εφαρμογής ή μιας αγοράς εντός εφαρμογής

Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιστροφή χρημάτων οποιασδήποτε αγοράς.

 1. Ανοίξτε το Play Store και πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
 2. Πατήστε Πληρωμές & συνδρομές από το αναδυόμενο παράθυρο.
 3. Πατήστε Προϋπολογισμός & ιστορικό.
 4. Εντοπίστε την αγορά σας και πατήστε την.
 5. Επιλέξτε Προβολή για να δείτε τις λεπτομέρειες της συναλλαγής.
 6. Πατήστε Αναφορά προβλήματος.
 7. Επιλέξτε έναν λόγο για επιστροφή χρημάτων από το αναπτυσσόμενο μενού. Μπορείτε επίσης να περιγράψετε το πρόβλημά σας στο πλαίσιο.
 8. Πατήστε Υποβολή.

Η αίτηση επιστροφής χρημάτων είναι σχετικά εύκολη, αλλά ελέγξτε την τραπεζική σας δήλωση για να βεβαιωθείτε ότι τα χρήματα έχουν φτάσει. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Google Play Store εάν υπάρχουν προβλήματα με το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Πώς να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων σε desktop

Μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού σε υπολογιστή. Μια μέθοδος χρησιμοποιεί τον ψηφιακό βοηθό υποστήριξης της Google. Η άλλη είναι παρόμοια με τη μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω, αλλά είναι χρήσιμη αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 1

Ο αυτοματοποιημένος πράκτορας υποστήριξης της Google μπορεί να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία αίτησης επιστροφής χρημάτων στο Google Play. Αυτό λειτουργεί για επιστροφές ολόκληρης της εφαρμογής, όχι για αγορές εντός εφαρμογής.

 1. Μεταβείτε στο θέμα της βοήθειας του Google Play σχετικά με την αίτηση επιστροφής χρημάτων.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αίτημα επιστροφής χρημάτων. Αυτό ανοίγει έναν οδηγό βοήθειας στα δεξιά.
 3. Επιβεβαιώστε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ταιριάζει με αυτή που χρησιμοποιήσατε όταν πραγματοποιήσατε την αγορά. Αν ναι, κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.
 4. Επιλέξτε την αγορά που θέλετε να σας επιστραφεί. Αν δεν τη βλέπετε στην πρώτη λίστα, επιλέξτε το κουμπί Φόρτωση για να δείτε επιπλέον παραγγελίες.
 5. Επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο ζητάτε την επιστροφή χρημάτων.
 6. Επιλέξτε Ναι, αίτημα επιστροφής χρημάτων για επιβεβαίωση.
 7. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει το αίτημα επιστροφής χρημάτων.

Θα λάβετε άλλο ένα email από τη Google εντός των επόμενων τεσσάρων ημερών για να επιβεβαιώσετε αν η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

Μέθοδος 2

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων μέσω του ιστότοπου του Google Play. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα αν δεν είδατε την αγορά μέσω της μεθόδου του ψηφιακού βοηθού. Αυτή η μέθοδος μπορεί να επιστρέψει χρήματα για αγορές εντός εφαρμογής, ταινίες και άλλα στοιχεία.

 1. Ανοίξτε τη σελίδα με το ιστορικό παραγγελιών σας στο Google Play.
 2. Σας ζητείται να συνδεθείτε αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι.
 3. Επιλέξτε Αναφορά προβλήματος δίπλα στο στοιχείο που θέλετε να σας επιστραφεί.
 4. Επιλέξτε έναν λόγο από τη λίστα.
 5. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο κειμένου για να εξηγήσετε γιατί ζητάτε επιστροφή χρημάτων.
 6. Επιλέξτε Υποβολή για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Θα λάβετε απάντηση μέσω email εντός των επόμενων τεσσάρων ημερών.

 

 

Πηγή: FOXreport.gr

Τεστ παρατηρητικότητας: Μπορείτε να βρείτε τις 3 διαφορές στις εικόνες με ένα λιοντάρι σε 14 δευτερόλεπτα;

Kακόβουλο λογισμικό κλέβει κωδικούς πρόσβασης προσποιούμενο δημοφιλές εφαρμογές όπως το Instagram και το Snapchat – Πώς να μείνετε ασφαλείς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ