iPhone: Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για το κινητό σας; Αυτό είναι το κόλπο που λίγοι γνωρίζουν

Οι φανατικοί θαυμαστές των iPhone περιμένουν κάθε φορά με αγωνία το επόμενο μοντέλο της Apple προκειμένου να το αποκτήσουν. Όμως, οι περισσότεροι, παρότι έχουν iPhone εδώ και χρόνια, δεν γνωρίζουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του κινητού τηλεφώνου τους. Ειδικά το παρακάτω, το οποίο ανακάλυψε ένας Αυστραλός, ο Ramal και έχει να κάνει με τα σχήματα που σχεδιάζουμε στην οθόνη.  

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πολλές φορές θέλουμε να κάνουμε screenshot την οθόνη του κινητού μας προκειμένου να στείλουμε σε κάποιον τη φωτογραφία και να του δείξουμε ένα συγκεκριμένο σημείο. Αυτό το καταφέρνουμε κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας της φωτογραφίας, σχεδιάζοντας πχ ένα κόκκινο κύκλο ή ένα βελάκι. Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθήσουμε τα σχήματα βγαίνουν πάντα… στραβά.

Κι όμως υπάρχει κόλπο. Τη στιγμή που σχεδιάζετε τον κύκλο στην οθόνη, μην απομακρύνετε το δάχτυλό σας, αλλά συνεχίστε να το κρατάτε πατημένο στο ίδιο σημείο για λίγο. Αυτόματα ο κύκλος θα είναι ολοστρόγγυλος και το βελάκι ολόισιο. Το δοκιμάσαμε και πέτυχε!

iPhone

Δείτε πώς να σχεδιάσετε ένα τέλειο κύκλο στο iPhone στο παρακάτω βίντεο

iphone

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ