Η τεχνητή νοημοσύνη «ζωντανεύει» τους θρύλους – Πώς θα ήταν σήμερα οι stars που έφυγαν νωρίς

Στην ερώτηση πώς θα ήταν σήμερα λατρεμένοι ηθοποιοί, μουσικοί αλλά και πολιτικοί που πέθαναν νέοι έρχεται να απαντήσει η τεχνητή νοημοσύνη.

Όπως φαίνεται στο έργο του creative director Micah Daigle ο καλλιτέχνης έχει υιοθετήσει την «ΑI ART» ως μέρος των έργων του κι όπως αναφέρει το Euronews, ο ίδιος εκπαιδεύει νέους δημιουργούς στη χρήση των εργαλείων της τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας κυρίως το πρόγραμμα Midjourney.

Οι νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες της τεχνητής νοημοσύνης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έρχονται να εκπλήξουν με την αληθοφάνειά τους, καθώς μαρτυρούν τις σημαντικές δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και συγκεκριμένα της τεχνητής νοημοσύνης για την οποία οι ειδικοί επανειλημμένως κρούουν το κώδωνα του κινδύνου.

Στη νέα συλλογή εικόνων με τίτλο «Ακόμα ανάμεσά μας» αγαπημένες προσωπικότητες από τον χώρο της μουσικής, του κινηματογράφου και της πολιτικής, οι οποίοι «έφυγαν» νέοι ζωντανεύουν ξανά στο σήμερα.

Η παρακάτω συλλογή φωτογραφιών έρχεται να απαντήσει σε ένα ερώτημα που πολλοί έχουν αναρωτηθεί, πώς θα ήταν, άραγε, σήμερα ο Τζιμ Μόρισον, ο Τζον Λένον, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο Φρέντι Μέρκιουρι, η Μέριλιν Μονρόε και ο Κέρτ Κομπέιν;

Ακολουθούν παρακάτω οι φωτογραφίες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ