Η Google γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της

Σήμερα η Google γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της. «Στα γενέθλια της Google, γιορτάζουμε με ένα ειδικό Doodle και μερικές εκπλήξεις στην Αναζήτηση — και ευχαριστούμε τους χρήστες μας για τις ερωτήσεις που μας οδήγησαν μπροστά» αναφέρει η εταιρεία.

Δεν ήταν πολύ καιρό πριν, όταν η εύρεση των απαντήσεων σε απλές ερωτήσεις δεν ήταν τόσο απλή. Θα έπρεπε να καλέσετε έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας για να δείτε αν είχε την απάντηση ή κάποιες οδηγίες.

«Πριν από 25 χρόνια ξεκινήσαμε την Αναζήτηση Google για να σας βοηθήσουμε να βρείτε απαντήσεις σε μεγάλες και μικρές ερωτήσεις. Από τότε, δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν στραφεί στα προϊόντα μας για να κάνουν ακριβώς αυτό — για να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους. Για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση. Για να ξεκινήσετε ένα ταξίδι. Για να κόψετε σωστά έναν ανανά» αναφέρει η Google.

«Έτσι, καθώς γιορτάζουμε τα 25α γενέθλιά μας σήμερα, γιορτάζουμε και 25 χρόνια από την περιέργειά σας. Εξάλλου, η περιέργειά σας είναι αυτό που μας τροφοδότησε — και την πρόοδό μας. Σκεφτείτε ότι το 2000 τόσοι πολλοί άνθρωποι έσπευσαν στο Google αναζητώντας φωτογραφίες του τολμηρού φορέματος Grammy της Jennifer Lopez που έγινε το πιο δημοφιλές ερώτημα αναζήτησης. Είναι ένας κύκλος που έχει επαναληφθεί στο Google ξανά και ξανά τον τελευταίο τέταρτο του αιώνα . Είτε θέλετε να μάθετε πώς να δένετε μια γραβάτα είτε να ενημερώνεστε — κάθε κεφάλαιο της ιστορίας μας έχει συνταχθεί από εσάς» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ