Google Bard: Ο αντίπαλος του ChatGPT μιλάει ελληνικά

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα είναι από την Πέμπτη 13 Ιουλίου, ο αντίπαλος του ChatGPT, το Google Bard. Πρόκειται για την μεγαλύτερη επέκταση του Bard μέχρι τώρα, με περισσότερες δυνατότητες, περισσότερες γλώσσες και σε περισσότερες χώρες. Το Bard είναι ένα πρώιμο πείραμα που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Bard

  1. Από τον υπολογιστή ή το κινητό σας μπείτε στο bard.google.com
  2. Συνδεθείτε με τον Google λογαριασμό σας.
  3. Από εκεί, μέσω πληκτρολογίου ή φωνητικής καταγραφής, μπορείτε να εισάγετε ένα αίτημα στο πρόγραμμα.

Πολλαπλές απαντήσεις

Στο Bard υπάρχει η επιλογή για πολλές διαφορετικές απαντήσεις, οπότε μπορείτε να επιλέξετε την αφετηρία σας. Μπορείτε να βρείτε τις απαντήσεις στη γωνία πάνω δεξιά στο “View Other Drafts”. Από κει μπορείτε να συνεχίσετε με το Bard και να καταχωρήσετε τα επόμενα ερωτήματα σας.

Google it

Παρά το γεγονός ότι το Bard είναι μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία από το Google Search, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Search για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ή πηγές από το Διαδίκτυο. Όταν χρησιμοποιείτε το Bard μπορείτε να πατήσετε το “Google It” για να βρείτε προτάσεις για σχετικές ερωτήσεις. Το Search θα ανοίξει μια νέα καρτέλα όπου θα βρείτε αποτελέσματα υψηλού επιπέδου.

Feedback

Το Bard βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο πειραματισμού και η Google θα συνεχίσει να κάνει βελτιώσεις ανάλογα με τα σχόλια των χρηστών. Για να καταχωρήσετε τα σχόλια σας μπορείτε να πατήσετε στα κουμπιά “thumbs down” ή “thumbs up” και να αφήσετε τα σχόλια σας αναφορικά με την επιλογή σας. Εάν μια απάντηση δεν σας καλύπτει, μπορείτε να πατήσετε “Rewrite” για να κάνετε αλλαγές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ