Apple: Αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση των νέων iPhone 14—ΒΙΝΤΕΟ

Λίγη ώρα έμεινε για την παρουσίαση του νέου πολυαναμενόμενου iPhone 14 της Apple, μέσα από το ειδικό event με όνομα «Far Out»

H Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, με το iPhone 14 Mini να μένει εκτός του σημερινού event. Τα Pro μοντέλα του νέου iPhone αναμένεται να διαθέτουν always-on οθόνη, στις οποίες θα μπορούν οι χρήστες να προστεθούν διάφορα widgets.

Οι φαν των iPhone κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς οι τελευταίες διαρροές δεν τους έχουν ικανοποιήσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μόνο τα Pro μοντέλα θα διαθέτουν το νέο A16 Bionic chip της Apple, με τα απλά iPhone 14 να έχουν περσινό A15. Η Apple φαίνεται να έχει προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να κρατήσει χαμηλά το κόστος των νέων συσκευών, αλλά και ως μέτρο για σταθερή παραγωγή iPhone, καθώς η κρίση των προμηθευτών των chips καλά κρατεί.

Το «Far Out» event της Apple είναι η μεγαλύτερη παρουσίαση της εταιρίας τα τελευταία χρόνια. Εκτός τα νέα iPhone 14, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την ημερομηνία διαθεσιμότητας του iOS 16 και των υπόλοιπων λειτουργικών της, καθώς και την παρουσίαση των νέων Apple Watch.

Επίσης, φημολογείται ότι στο «Far Out» event θα παρουσιαστούν τα AirPods Pro 2 και το 10ης γενιάς iPad.

Το event της Apple αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και το livestream θα είναι διαθέσιμο στο Apple.com, στο YouTube κανάλι της Apple και στην εφαρμογή Apple TV.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ