Αυτό είναι το νέο trend στο Twitter: Γάτες βλέπουν gamers να παίζουν Stray – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ένα νέο trend έχει κατακλύσει στο Twitter τις τελευταίες ημέρες. Gamers ανεβάζουν φωτογραφίες με τα ζώα συντροφιάς τους να τους παρακολουθούν να παίζουν το νέο παιχνίδι «Stray».

Το «Stray» κυκλοφόρησε σε PS4, PS5 και ηλεκτρονικούς υπολογιστές πριν από δύο μόλις ημέρες (στις 19/7) και έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τους gamers. Μάλιστα από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του έγινε το πιο επιτυχημένο launch της publishing εταιρίας Annapurna Interactive στο Steam.

Στον ιδιαίτερο indie τίτλο της γαλλικής ομάδας ανάπτυξης BlueTwelve, οι gamers έχουν τον έλεγχο μίας γάτας, η οποία περπατάει, τρέχει, αντιδράει με το περιβάλλον και σκέφτεται όπως ακριβώς οι γάτες στην πραγματικότητα. Η γάτα ούτε μιλάει, ούτε πολεμάει, ούτε έχει μαγικές ικανότητες. Είναι απλά μια γάτα. Και αυτή η απλότητα έχει μαγέψει τους gamers.

To «Stray» δεν έχει συνεπάρει μόνο τους gamers αλλά και τα ζώα συντροφιάς τους, και συγκεκριμένα τις γάτες τους. Χιλιάδες χρήστες του Twitter ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες με τα κατοικίδια τους να κοιτάνε προσηλωμένα τις οθόνες και την χαριτωμένη γάτα πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού. Μάλιστα, οι αναρτήσεις ήταν τόσες πολλές που δημιουργήθηκε ένας λογαριασμός μόνο για αυτές δημοσιεύσεις.

Πρόκειται για το account @CatsWatchingStray, το οποίο έχει σχεδόν 13 χιλιάδες followers και συγκεντρώνει όλες τις αναρτήσεις με γάτες να παρακολουθούν τους ιδιοκτήτες τους να παίζουν το «Stray».

Stray: Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις στο Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ