“Ζήσε αθλητικά”: Καμπάνια αιμοδοσίας και πρακτικά βίντεο “Γυμνάζομαι στο Σπίτι” από το Υφυπουργείο Αθλητισμού

Η αυξημένη ανάγκη για αίμα, η οποία γίνεται ακόμη πιο επιτακτική σ’ αυτόν τον αγώνα ενάντια στον κορονοϊό, εντάχθηκε ως προτεραιότητα στη θεματολογία της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού, του πρωτοποριακού προγράμματος για την προώθηση των αθλητικών αξιών στην ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα τη νέα γενιά.

Έπειτα, λοιπόν, από το σχετικό βιντεομήνυμα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για εθελοντική Αιμοδοσία και κινητοποίηση της αθλητικής οικογένειας, ακολουθούν αντίστοιχα από τον ομότιμο Καθηγητής Χειρουργικής στο ΕΚΠΑ και πρόεδρο του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτη Σκανδαλάκη, όπως επίσης από τους Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές μας, με προτροπές να σπεύσουμε σε ένα κέντρο Αιμοδοσίας.

Παράλληλα, στις διαδικτυακές δράσεις του «Ζήσε Αθλητικά», συνεχίζονται οι προβολές με ασκήσεις γυμναστικής για όλη την οικογένεια, η οποία χρειάζεται και να αθληθεί τώρα που «Μένουμε Σπίτι». Μετά την Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδιλή και τη διεθνή βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Τζίνα Λαμπρούση. που έκαναν την αρχή παρουσιάζοντας σύντομες και προσιτές ασκήσεις γυμναστικής για όλους, ακολούθησε ανάλογο βίντεο από την διεθνή βολεϊμπολίστρια της Θέτιδας Βούλας, Κωνσταντίνα Βλαχάκη.

Η διαδικτυακή καμπάνια «Ζήσε Αθλητικά», εδώ και εβδομάδες, παρέχει συμβουλές «Προστατεύω την Υγεία μου, Ενισχύω το Ανοσοποιητικό μου» για ισορροπημένη διατροφή και μεταδίδει βιντεομηνύματα δεκάδων Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μέσω τους καναλιού της στο youtube: (https://www.youtube.com/channel/UC75zIXb1UKHGaVAVytQK8uQ/videos) αλλά και των λογαριασμών της στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/Ζήσε-Αθλητικά-101030408185517/?epa=SEARCH_BOX

Twitter: https://twitter.com/ziseathlitika

Instagram: https://www.instagram.com/ziseathlitika/

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.