«Υπερήφανη ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Υπερήφανη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Τα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του, σε συνδυασμό με την πολύ καλή βραδιά στην οποία βρέθηκε ο Ολυμπιακός, ήταν οι λόγοι της ήττας της Φενέρ, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι και πολλά πράγματα στο παρκέ. Εμείς κάναμε λάθη σε κρίσιμα σημεία και ο Ολυμπιακός τα εκμεταλλεύτηκε. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή, αλλάξαμε κάποια πράγματα. Γίναμε καλύτεροι, αλλά όχι όσο χρειαζόταν. Ο Ολυμπιακός έπαιξε με θέληση κι έδειξε πως είναι υπερήφανη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Ζοτς, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου και ερωτηθείς για τις σκέψεις του αναφορικά με την εμφάνιση δύο πρώην παικτών του (Σπανούλης, Περπέρογλου) που τον… «σκότωσαν», απάντησε:

«Οι Περπέρογλου και Σπανούλης έπαιξαν πολύ καλά. Όταν έχεις νέα ομάδα και νέους παίκτες θέλεις να φτιάξεις κάποια πράγματα. Εμείς στην αρχή της σεζόν κάναμε πλήρεις μόνο μια προπόνηση, δεν είχαμε το χρόνο που θα θέλαμε και το έχω πει στους παίκτες μου πως θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα από αυτό. Ήταν έκπληξη για μένα το πως μπήκαμε στο παιχνίδι. Αμυντικά ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι».

Ο Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή στην Αθήνα.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Αθήνα, ο κόσμος με αγαπάει εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα, η Αθήνα είναι η πόλη μου, δεν είναι η πρώτη φορά που το λέω. Είμαι χαρούμενος εδώ. Ξέρω ότι στο ΣΕΦ οι φίλοι της ομάδας θέλουν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό».

Κλείνοντας και κληθείς να αποκαλύψει το πως νιώθει που σύντομα θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή να σκεφτώ το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφουμε αύριο στην Τουρκία και μπαίνουμε απευθείας στο αεροπλάνο γιατί αγωνιζόμαστε εκτός έδρας για το πρωτάθλημα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ