«Ξεκινάμε από 0-0»

Μόνο εύκολο δεν θεωρεί τον επαναληπτικό της Πέμπτης κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού επεσήμανε ότι περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και πως θα πρέπει οι παίκτες του να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

 «Ο αγώνας της Πέμπτης θα είναι πολύ σκληρός», υπογράμμισε ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να έχουμε καθόλου στο μυαλό μας το προηγούμενο ματς. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει την πρόκριση. Θα πρέπει να έχουμε αύριο ένα ολοκληρωμένο ματς, να μειώσουμε τα λάθη μας ή να οδηγήσουμε τον αντίπαλο στο να κάνει λάθη. Για εμάς το αυριανό ματς ξεκινάει από το 0-0. Πάμε από την αρχή για ένα δύσκολο ματς για να κερδίσουμε την πρόκριση».

Όσον αφορά στο πως περιμένει να αγωνιστούν οι Ρώσοι, ο Βάσκος τεχνικός τόνισε: «Περιμένω τη ��ούμπιν πιο επιθετική γιατί χρειάζεται γκολ. Δεν θα χάσει όμως την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες για την επίθεση για να μας προκαλέσουν πρόβλημα όμως δεν θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Εμείς θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά. Η Ρούμπιν έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να μας δυσκολέψουν».  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ