Wimbledon 2022: Ο καλύτερος πόντος του τουρνουά και η… αράχνη που έκλεψε την παράσταση – ΒΙΝΤΕΟ

Γεμάτο τρομερές μάχες, εκπληκτικούς πόντους και… απρόοπτα είναι το Wimbledon 2022. Το αγγλικό Grand Slam ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα και ήδη έχει χαρίσει στους θεατές και στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές.

Την 4η ημέρα του Wimbledon σημειώθηκε ένας φανταστικός πόντος που πιθανότατα να είναι και ο καλύτερος του τουρνουά. Στον αγώνα ανάμεσα στον Τέιλορ Φριτζ και τον Άλαστερ Γκρέι, ο Αμερικανός τενίστα βρισκόταν μπροστά με 1-0 σετ. Το 2ο σετ είχε οδηγηθεί στο τάι μπρέικ, όπου ο Φριτζ είχε τρία σετ πόιντ για να κάνει το 2-0 στα σετ. Ο Γκρέι σέρβιρε και μετά από ένα μικρό ράλι, ο Βρετανός τενίστας ανέβηκε στο φιλέ και πίστεψε ότι κέρδισε τον πόντο. Όμως ο Φριτζ με μία φοβερή “βουτιά” πρόλαβε να πάρει εκείνος τον πόντο και να πάρει το σετ.

Δείτε τον καλύτερο πόντο του Wimbledon

«Σε αγαπάμε Νόβακ»

Ο νικητής του Wimbledon για το 2021, Νόβακ Τζόκοβιτς, είναι από τους πιο αγαπητούς τενίστες στον κόσμο. Και στην Βρετανία είχε χιλιάδες φαν που γεμίζουν τα γήπεδα τένις για τον τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του Σέρβου τενίστα μετά τη νίκη του κόντρα στον Ελληνο-Αυστραλό Θανάση Κοκκινάκη, ένας από τους φαν του φώναξε «Σε αγαπάμε Νόβακ», με τον Τζόκοβιτς να απαντάει χαμογελώντας «Κι εγώ σας αγαπάω. Σας ευχαριστώ πολύ».

Wimbledon 2022: Η… αράχνη που έκλεψε την παράσταση

Την Τετάρτη ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια ήταν αυτό ανάμεσα στον Αλεχάνδρο Νταβιντόβιτς Φόκινα και τον Γιρί Βεσέλι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε έπειτα από 3 ώρες και 56 λεπτά, με τον 5ο και τελευταίο σετ να κρίνεται στο τάι μπρέικ.

Μπορεί η αγωνία να χτυπούσε «κόκκινο» όμως την παράσταση κατά τη διάρκεια του τάι μπρέικ έκλεψε μία αράχνη που αποφάσισε να φτιάξει τον ιστό της ακριβώς μπροστά από την κεντρική κάμερα που μετέδιδε το παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ