«Βόμβα»: Συνελήφθη από το FBI γνωστός μπασκετμπολίστας για την εξαφάνιση 23χρονης στο Λας Βέγκας

Ένας παίκτης του NBA G League συνελήφθη από πράκτορες του FBI για υπόθεση που σχετίζεται με τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας 23χρονης ιατρικής βοηθού στο Λας Βέγκας

Ο Chance Comanche, 27 ετών, οδηγήθηκε στη φυλακή της κομητείας του Σακραμέντο μετά το ένταλμα σύλληψης για απαγωγή πρώτου βαθμού που εκδόθηκε την Παρασκευή.

Οι Stockton Kings, θυγατρική ομάδα των Sacramento Kings, αποδέσμευσαν τον παίκτη, λίγο μετά τη σύλληψή του.

Η Marayna Rodgers, η οποία κατάγεται από την Ουάσιγκτον, εξαφανίστηκε στις 6 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια ταξιδιού της με προορισμό το Sin City,  ενώ ήταν στο αυτοκίνητο με τη φίλη της, Sakari Harnden, 19 ετών, σύμφωνα με το KLAS.

Ο Comanche έπαιξε έναν αγώνα G League στο Χέντερσον της Νεβάδα, 15 μίλια από το Λας Βέγκας, το βράδυ πριν χαθούν τα ίχνη της Rodgers και δηλωθεί ως αγνοούμενη.

Η The Post έχει επικοινωνήσει με τους Kings και το NBA.

Συνελήφθη και η φίλη της 23χρονης

Η Harnden, φίλη της 23χρονης, συνελήφθη επίσης στο Λας Βέγκας στις 13 Δεκεμβρίου και κρατείται σε φυλακή της περιοχής, αντιμετωπίζοντας και αυτή την κατηγορία της απαγωγής πρώτου βαθμού, ανέφερε η ιστοσελίδα KLAS, επικαλούμενη δικαστικά αρχεία.

Marayna Rodgers/Facebook

H Harnden κατηγορείται ότι «κρατούσε τη Rodgers παρά τη θέλησή της και χωρίς τη συγκατάθεσή της με σκοπό τη δολοφονία της ή/και την πρόκληση σωματικής βλάβης», σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται την δικογραφία.

Η Harnden  συνελήφθη επίσης και για την φερόμενη κλοπή ενός Rolex. Η οικογένεια και οι φίλοι της Rodgers χαρακτήρισαν την εξαφάνισή της μυστηριώδη. «Είχε καλή δουλειά και δεν θα άφηνε ποτέ την οικογένειά της πίσω στην Ουάσιγκτον ή δεν θα εγκατέλειπε τα σκυλιά της που είχε πάρει μαζί της στο Λας Βέγκας», είπαν αγαπημένα της πρόσωπα στο μέσο. 

Ο Comanche ήταν στο Πόρτλαντ του Όρεγκον για τον αγώνα των Kings με τους Rip City Remix στις 7 Δεκεμβρίου, δηλαδή λιγότερες από 24 ώρες από την στιγμή της εξαφάνισης της Rodgers. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πόσο καιρό ήταν ο Comanche στο Λας Βέγκας.

Η Harnden παραμένει στη φυλακή με εγγύηση 500.000 δολαρίων και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις 19 Δεκεμβρίου για την κατηγορία κλοπής και στις 28 Δεκεμβρίου για την απαγωγή.

Η δικαστής ζήτησε επίσης από το κράτος «να ενημερώσει αμέσως το Δικαστήριο εάν η γυναίκα εντοπιστεί ζωντανή». Ο σέντερ εμφανίστηκε σε 24 αγώνες τις δύο τελευταίες σεζόν με τους Kings.  Στις 13 συμμετοχές του αυτή τη σεζόν, έπαιξε 321 λεπτά και είχε συνολικά 182 πόντους, 15 ασίστ και 91 ριμπάουντ.

Ο Comanche εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην ήττα των Stockton με 112-106 από τους Salt Lake City στις 12 Δεκεμβρίου, σημειώνοντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για εγγύηση και είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί στο δικαστήριο της κομητείας του Σακραμέντο στις 19 Δεκεμβρίου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ