“Βόμβα” στη Γαλλία: Η Μπορντό απειλείται με υποβιβασμό

«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία της ετοιμάζεται να γράψει η Μπορντό! Ο γαλλικός σύλλογος είναι έτοιμος να βιώσει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του, λόγω των αρκετών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, το D.N.C.G (ένα ειδικό σώμα που επιβλέπει τα οικονομικά δεδομένα των συλλόγων της Γαλλίας) εξέτασε τον φάκελο της Μπορντό ενόψει της νέας σεζόν. Το ένα αφορούσε τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τα οποία δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ εξετάστηκε και η πιθανή μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της.

Παρόλα αυτά, τα μέλη του συμβουλίου του D.N.C.G αποφάσισαν πως η Μπορντό πρέπει να υποβιβαστεί λόγω των οικονομικών της δεδομένων. Ωστόσο, μπορεί αυτό να αλλάξει εφόσον ολοκληρωθεί επιτυχώς η μεταβίβαση των μετοχών της στον Ζεράρ Λοπέζ, με την Μπορντό να έχει καταθέσει ήδη αίτημα για να πάρει προθεσμία να ολοκληρώσει το ιδιοκτησιακό της καθεστώς, όπως φυσικά και έφεση για την απόφαση.

Πάντως, το D.N.C.G αποφάσισε τον υποβιβασμό και της Ανζέ, αφού από τον φάκελό της έλειπε ένα σημαντικό οικονομικό έγγραφο. Παρόλα αυτά πήρε προθεσμία μέχρι τις 16 Ιουλίου για να το καταθέσει και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.