ΒΙΝΤΕΟ-Παρουσίασε Νεϊμάρ η Μπάρτσα

ΒΙΝΤΕΟ-Παρουσίασε Νεϊμάρ η Μπάρτσα

Βούλιαξε… το «Καμπ Νου» από περίπου 60.000 φίλους της Μπαρτσελόνα, που πήγαν να δουν στο «σπίτι» της Μπαρτσελόνα για να δουν τον Νεϊμάρ να φορά τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η Δευτέρα ήταν αφιερωμένη στον Βραζιλιάνο άσο στην Βαρκελώνη, καθώς όλη η πόλη κινείται στους ρυθμούς τους, αφού οι «μπλαουγκράνα» παρουσίασαν τον Νεϊμάρ. Με τον πρώην αστέρα της Σάντος να αναφέρει πως ήρθε στη «Μπάρτσα» για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι να παραμείνει ο καλύτερος στον κόσμο!

«Είμαι ευχαριστημένος που είμαι ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και έκανα πραγματικότητα ένα όνειρό μου», υπογράμμισε αρχικά ο Βραζιλιάνος αστέρας, πρώην παίκτης της Σάντος και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό που βλέπω. Ναι, η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω, ώστε ο Μέσι να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο»!

Να θυμίσουμε πως νωρίτερα ο Βραζιλιάνος άσος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, παρουσία του Σάντρο Ροσέλ. Ακολούθησε και η πρώτη του φωτογράφιση.

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ