ΒΙΝΤΕΟ-Ο Έλληνας… «mini-Messi»

 

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Έλληνας… «miniMessi»

Σήμερα ο Γιώργος Σπανουδάκης έχει τα γενέθλια του και πέρα από τις ευχές μας για υγεία και επαγγελματική επιτυχία, θα δούμε κάποια στοιχεία γι’ αυτόν. Η Κ16 της Γερμανίας έπαιζε τον περασμένο μήνα με την Ρωσία και ο Τύπος της χώρας δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποκαλέσει «Μίνι Μέσι».

Από το 2009 που μετακινήθηκε απ’ την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη «Μασία», o γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1998 στο Ρίζελσχαϊμ συμπατριώτης μας βάζει τις βάσεις για την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής.

Βεβαίως και έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα μας, ουδέν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά όσο ανεβαίνει τα σκαλιά των κλιμακίων των γερμανικών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, η προτεραιότητά του θα παραμένει η Γερμανία.

Ότι ισχύει δηλαδή και για άλλα ελληνόπουλα που γεννήθηκαν στη Γερμανία και παίζουν ήδη στις μικρές εθνικές ομάδες αυτής. Τη συγκεκριμένη στιγμή στην Κ-15 της Γερμανίας αγωνίζεται ο χαφ της Σάλκε, Παντελής Σαχπαζίδης (9-1-1998), και στην Κ-20 ο τερματοφύλακας της Στουτγκάρδης, Οδυσσέας Βλαχοδήμος (26-4-1994). Αμφότεροι δεν έχουν προβληθεί απ’ τα γερμανικά ΜΜΕ τόσο όσο ο Γιώργος Σπανουδάκης, η εξήγηση, όμως, είναι απλή.

Ο τελευταίος έχει την τύχη να διαθέτει αυξημένη εμπορικότητα γύρω απ’ το όνομά του ένεκα της ποδοσφαιρικής καλλιέργειάς του στον σύλλογο που έχει αναδείξει πολλούς εξαιρετικής ποιότητας ποδοσφαιριστές απ’ τα σπλάχνα του. «Πουλάει» απ’ τα δεκατέσσερα χρόνια του, στα… πόδια του είναι να κρατήσει μάτια και αυτιά κλειστά σε τέτοιες συγκρίσεις και να συνεχίσει την πορεία του.

 

 

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ