ΒΙΝΤΕΟ-H Εθνική πέταξε για το Νατάλ

ΒΙΝΤΕΟ-H Εθνική πέταξε για το Νατάλ

 

Οι ώρες μετρούν αντίστροφα πλέον για την καθοριστική αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στην Ιαπωνία (pamesports.gr, real fm). Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αναχώρησε στις 10:30 (16:30 ώρα Ελλάδας) από τη βάση της, το Αρακαζού, με προορισμό το Νατάλ εκεί όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (01:00 ώρα Ελλάδας) οι ποδοσφαιριστές της “γαλανόλευκης” θα αντιμετωπίσουν τους “Σαμουράι” του Αλμπέρτο Τζακερόνι σ’ ένα ματς ζωής ή θανάτου και για τις δύο ομάδες  για το μέλλον τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Στις τάξεις της Εθνικής μας επικρατεί αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα κάτι που φάνηκε και χθες στην ομιλία του Φερνάντο Σάντος προς τους παίκτες αλλά και στο αρχηγικό μήνυμα του Γιώργου Καραγκούνη.

Απόψε το βράδυ (ξημερώματα Ελλάδας) οι διεθνείς ποδοσφαιριστές θα πραγματοποιήσουν στο “Estadio das Dunas” την πρώτη και τελευταία τους προπόνηση  πριν από την αυριανή “μάχη”.

Το πούλμαν της Εθνικής έφτασε στο αεροδρόμιο του Αρακαζού από το ξενοδοχείο με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, όπως μπορείτε να δείτε και στο video του απεσταλμένου του pamesports και του real group στη Βραζιλία, Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλου. 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ