ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γκολ του Πιάνιτς στη νίκη της Ρόμα επί της Μίλαν

ΒΙΝΤΕΟ-Απίστευτο γκολ του Πιάνιτς στη νίκη της Ρόμα επί της Μίλαν

Μπορεί η Μίλαν να ήταν αυτή που ήθελε τη νίκη για να ελπίζει για έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως η Ρόμα απέδειξε για ακόμη μία φορά φέτος ότι δεν… χαρίζεται καθώς επικράτησε 2-0 στο «Ολίμπικο».

Το σκορ άνοιξε δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πιάνιτς με ένα πανέμορφο τέρμα περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 65′ με πλασέ ο Ζερβίνιο μετά από παράλληλη πάσα του Βόζνιου και κακή απόκρουση του Αμπιάτι.

Αυτή η επιτυχία, ήταν η ένατη συνεχόμενη για την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία που μείωσε την απόστασή της από την πρώτη θέση στους πέντε βαθμούς. Η Μίλαν από την πλευρά της, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί πέντε νικών που έτρεχε μέχρι σήμερα και εύχεται να μη νικήσει η Πάρμα στην έδρα της Κάλιαρι, ώστε να μη χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη για μια θέση στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στα μάτριξ του γηπέδου εμφανίστηκε ένα μήνυμα για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα το οποίο ανέφερε: «Ciao Tito».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Μαϊκόν (83’ Τοροσίδης), Τολόι, Καστάν, Ντόντο, Πιάνιτς (86’ Ταντέι), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ζερβίνιο, Τότι (77’ Φλορέντσι), Λιάιτς.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Ραμί, Μεξές, Κονστάντ, Μοντολίβο, Μουντάρι (58’ Εσιέν), Χόντα (81΄Ρομπίνιο), Κακά, Τάαραμπτ, Μπαλοτέλι (69’ Πατσίνι).

Δείτε τα γκολ της Ρόμα

ΠΗΓΗ: pamesports

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:youtube, MaxGoalsHD

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ