ΒΙΝΤΕΟ-Αναχώρησε ο Ολυμπιακός

ΒΙΝΤΕΟ-Αναχώρησε ο Ολυμπιακός

 

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 11.56 και στις 13.15 αναχώρησαν με αρχικό προορισμό το Μόναχο. Από εκεί θα μεταβούν οδικώς στο Ζέεφελντ της Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού θα καθοριστεί για το αν θα γίνει προπόνηση το απόγευμα. Ίσως να υπάρξει χαλάρωμα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου, αλλά κάτι τέτοιο θα αποσαφηνιστεί πιο μετά.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Ολαϊτάν, που θα ενταχθεί στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων. Εκτός έμεινε και ο Τζιμπούρ, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό αλλά και ο Πίνο που αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μίτσελ είναι οι Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος.

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ