Βανγκέλι: Ομαδούλα ο ΠΑΟΚ

Βανγκέλι: Ομαδού��α ο ΠΑΟΚ

Ομαδούλα, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κρίστι Βανγκέλι, ο οποίος τόνισε πως ο Άρης, ακόμα και τελευταίος, «δεν πεθαίνει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αμυντικού του Άρη,

«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό ματς. Θέλαμε να κερδίσουμε αυτή την ομάδα που όλη τη χρονιά παίζει φιλικά και σήμερα ήρθε να παίξει ξαφνικά με τον Άρη. Που ξέρουμε ποιος είναι ο Άρης . Πρέπει να το καταλάβουν καλά. Ο Άρης είναι Άρης ακόμα και τελευταίος και δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι πλέον πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά η ομάδα δεν πεθαίνει. Ήμασταν πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι όταν μια ομάδα είναι δεύτερη και θέλει να λέγεται μεγάλη ομάδα που θα βάλει πολλά γκολ στον τελευταίο της βαθμολογίας δεν βάζει ένα γκολ με αυτογκόλ και έχει μόνο μία τελική.

Τα παιδιά πάλεψαν, έδωσαν μάχες και μια ομαδούλα που είναι στην 2η θέση και λέει ότι θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να κερδίσει το παιχνίδι… Ο κόσμος θα βοηθήσει πάντα, όπου και να βρίσκεται και στα παλιότερα χρόνια το έχω ζήσει. Ποτέ δεν θα τα παρατήσουν. Ο Άρης είναι ιδέα και δεν θα πεθάνει ποτέ. Την ομάδα θα την λατρέψουν. Όλοι έδωσαν τα πάντα σήμερα, ακόμα κι αυτοί που δεν έπαιξαν…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ