United Cup: Προβάδισμα με Σάκκαρη η Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με νίκη τη νέα σεζόν, βάζοντας βάσεις για την επικράτηση της Ελλάδας σε βάρος της Χιλής στο United Cup.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, Νο.8 στον κόσμο, υπέταξε την Ντανιέλ Σεγκέλ (Νο.571) με 6-0, 6-1 στο Σίδνεϊ σε 68 λεπτά και η Ελλάδα προηγείται με 1-0 στην πρεμιέρα της στη φετινή διοργάνωση. Ακολουθεί το μονό ανδρών και η σειρά θα κλείσει με το μεικτό διπλό.

Η Μαρία ήταν, βέβαια, εξ αρχής το φαβορί για τη νίκη, όμως έδειξε την ανωτερότητά της και στο γήπεδο, όπου δεν άφησε κανένα περιθώριο στην 31χρονη αντίπαλό της.

Σταθερότατη σε όλο το ματς η 28χρονη τενίστρια, απειλήθηκε για πρώτη φορά στο σερβίς της στο τελευταίο γκέιμ, όταν η Σεγκέλ είχε το πρώτο και τελευταίο της μπρέικ πόιντ. Η Μαρία, ωστόσο, εξουδετέρωσε την ευκαιρία της αντιπάλου της και έκλεισε στη συνέχεια τον αγώνα.

Το πιθανότερο, πάντως, είναι να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ματς (κόντρα στον Νικολάς Τζάρι) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και τη θέση του να πάρει ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα είναι στο Group B του Σίδνεϊ και ο δεύτερος αντίπαλός της είναι ο Καναδάς, με τον οποίο θα αναμετρηθεί αύριο (3/2).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ