UEFA σε Ντιναμό και ΑΕΚ: Αυστηρές προειδοποιήσεις και για τα δύο ματς – «Τα μάτια του κόσμου είναι πάνω μας για λάθος λόγους»

Αυστηρότατο μήνυμα έστειλε η UEFA στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ανεχθεί το παραμικρό, ενόψει του αποψινού αγώνα, όπως και στην ΑΕΚ για το ερχόμενο Σάββατο, στην OPAP Arena.

H UEFA ήταν ξεκάθαρη στα όσα απαίτησε, κατά την διάρκεια της χθεσινής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του αποψινού αγώνα στο Ζάκρεμπ. Η ΑΕΚ έδωσε κανονικά το παρών και έδωσε προσοχή στις προειδοποιήσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, παρά τα όσα διέρρευσαν από την πλευρά των Κροατών.

Συγκεκριμένα επισήμανε στη σύσκεψη ότι: «τα μάτια όλου του κόσμου είναι πάνω μας, για λάθος λόγους» ενώ, τόνισε πως δεν νοείται να βρεθεί απόψε κάποιος θεατής στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Παράλληλα, ζήτησε να μην σημειωθεί το παραμικρό περιστατικό όπως και να μην υπάρξουν άσχημες συμπεριφορές από την πλευρά των οπαδών, καθώς όλα καταγράφονται και θα υπάρξουν οι ανάλογες τιμωρίες.

Πρόσθεσε δε, ότι όλα αυτά ισχύουν και για το παιχνίδι του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την πλευρά τους οι Κροάτες, τόνισαν πως είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν αυστηρά τις οδηγίες, για αυτό και έχουν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το αποψινό παιχνίδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ