Τρινκιέρι: Αργήσαμε να προσαρμοστούμε

Τρινκιέρι: Αργήσαμε να προσαρμοστούμε

Η Εθνική ομάδα καθυστέρησε να προσαρμοστεί στον σκληρό τρόπο παιχνιδιού του Ευρωμπάσκετ σύμφωνα με τον προπονητή της, Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός κόουτς στάθηκε, επίσης, στα 21 χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι», σχολίασε ο προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» και εξήγησε:

«Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ άσχημα ποσοστά. Το μπάσκετ έρχεται τελευταίο σε τέτοιες συνθήκες. Τα 21 επιθετικά ριμπάουντ της Σλοβενίας ήταν το κλειδί. Παίξαμε άσχημα για 28 λεπτά, αλλά μετά είχαμε τη θέληση να επιστρέψουμε. Είχαμε την ευκαιρία με τρίποντο να πλησιάσουμε στους τρεις, αλλά δεν τα καταφέραμε σε αυτό το καθοριστικό σουτ».

«Πίστευα πως η Ευρωλίγκα είναι η πιο σκληρή διοργάνωση», παρατήρησε ο Τρινκιέρι και σημείωσε ότι: «Όμως μπροστά στο Ευρωμπάσκετ δεν είναι τίποτα. Έπρεπε να προσαρμοστούμε. Το κάναμε κι εμείς, αλλά με καθυστέρηση».

«Πρέπει να είμαστε ομάδα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο», είπε για την συνέχεια του Ευρωμπάσκετ ο προπονητής της Εθνικής, που απειλείται με αποκλεισμό από την πρώτη οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και επισήμανε ότι: «Να βρούμε τη συγκέντρωση και το κίνητρο για να κερδίσουμε τη Δευτέρα και να περιμένουμε μετά με όσες πιθανότητες έχουμε. Σκεφτείτε να μην κερδίσουμε και να έρθουν τα άλλα αποτελέσματα που θέλουμε».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ