Το ξέσπασμα του Αλέξη Κούγια κατά του Γιώργου Τζαβέλλα – Η δημόσια συγγνώμη του παίκτη της ΑΕΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ στο “Βικελίδης”. Μετά το εντυπωσιακό γκολ που πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι ο Σέρχιο Αραούχο, η κάμερα “συνέλαβε” τον διεθνή αμυντικό της Ένωσης κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών να φωνάζει “σκουλήκια” απευθυνόμενους στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια του Γιώργου Τζαβέλλα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο Αλέξης Κούγιας κλήθηκε να τη σχολιάσει, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Status FM» και… ξεσπάθωσε κατά του διεθνή αμυντικού, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Τζαβέλλας είναι ένας μ…ας και μισός, είναι ένας μ…ας του ποδοσφαίρου, ένα νούμερο».

Τζαβέλλας: “Δεν αναζητώ δικαιολογία, ορθώς δέχομαι σκληρή κριτική, ζητώ συγγνώμη”

Τζαβέλλας

Με ανάρτησή του στο instagram, ο Γιώργος Τζαβέλλας απολογήθηκε για τον τρόπο που αντέδρασε μετά το γκολ του Σέρχιο Αραούχο στο ματς με τον Άρη.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ τόνισε ότι δεν έχει καμία δικαιολογία, επεσήμανε πως σωστά δέχεται σκληρή κριτική και ζήτησε συγγνώμη.

Η απολογία του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Η αντίδρασή μου πάνω στην ένταση της στιγμή του πανηγυρισμού της ισοφάρισης απογοήτευσε, στεναχώρησε και πίκρανε εμένα περισσότερο από τον οποιοδήποτε. Δεν αναζητώ την παραμικρή δικαιολογία. Δεν έχω την παραμικρή δικαιολογία.

Δεν θα σταθώ καν στις προσβολές στο πρόσωπο μου και σε μέλη της οικογένειάς μου σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα με τόσο δυνατούς συμβολισμού. Και μόνο λόγω της εμπειρίας μου στα ελληνικά γήπεδα όφειλα να ελέγχω τον εαυτό μου και ορθώς δέχομαι τη σκληρή κριτική.

Το μόνο που ζητάω, ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είναι κάποια στιγμή να σταματήσουμε να ανεχόμαστε συμπεριφορές που υποδαυλίζουν το μίσος και βγάζουν τον χειρότερο εαυτό μας. Με πρώτον εμένα!

Εκφράζω τη συγγνώμη μου μαζί με τον σεβασμό μου στη μνήμη του 19χρονου Άλκη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ